icon

Synovi sa vrátila horúčka

pau_linka
27. dec 2022

Ahojte maminky,
Syncek (3,5r) zacal pred desiatimi dnami horuckovat, po par dnoch sa pridal kasel a sopliky, horucka nastastie ustala. Islo pravdepodobne o chripku. Posledne styri dni sice este pokasliaval a tiekol mu ciry soplik, ale citil sa uz podstatne lepsie. Dnes od rana mu zacala opat stupat teplota (38°C) a stazoval sa na bolest hlavy. Nemal od koho ochoriet, lebo sme boli cely cas izolovani. Nerozumiem preto tej teplote... Ma prosim niekto podobnu skusenost? Vopred vdaka!

lily14
27. dec 2022

@pau_linka dajte si urobiť RTG pľúc ,u nás tak bolo a bol to zápal pluc

nika23t
27. dec 2022

@pau_linka nemám osobnú skúsenosť, ale sesternica ma presne tento problém s deťmi... Mali prísť na sviatky, deťom už bolo lepšie, a opäť sa im v plnej sile vrátili zvýšené teploty, ktoré ani nevedela zraziť... Deti ma 5 a 7 ročne, staršia dcéra presne ako tvoj malý priznaky. Ešte pokaslieva, ale dýchanie ma čisté, aj hrdlo. Len ta teplota je opäť vysoká... Neviem, dookola nás kopa chorých detí, ktoré nie a nie dostať sa z choroby... Každopádne, prajem skoré uzdravenie ♥️

klarissa25
27. dec 2022

Toto je úplne bežné pri tejto chrípke...aj náš malý mal podobný priebeh

marianarem
27. dec 2022

@pau_linka Moze byt aj ze sa objavila sekundarna bakterialna infekcia. Skuste spravit domace CRP.

kika831
27. dec 2022

@pau_linka ahoj, u nas to iste- uz mesiac sa takto stale tocime dookola- teploty, kasel, sople- boli sme aj u doktorky. Potom preslo a teraz opat. Ani sme poriadne nikde neboli a vratilo sa to. Lekarka vravela ze su teraz take virozy. Takze asi nic ine nezistava len preliecit a dufat ze sa to nevrati. Ale urcite minimalne crp a popocuvat dieta by som dala. Drzim palce

pau_linka
autor
27. dec 2022

@lily14 och, tak to ma mrzi. Dufam, ze u nas to nebude take vazne 🙏

pau_linka
autor
27. dec 2022

@nika23t dakujeme, rovnako pajem skore uzdravenie ❤️

pau_linka
autor
27. dec 2022

@marianarem dakujem za spravu, ano, crp by nam mohlo napovedat na com sme... Dcerka mala velmi nizke - s nou sme boli pred par dnami aj u pediatricky, kedze ona mala ovela horsi priebeh, ale uz sa jej chvalabohu tiez polepsuje. Uz som to brala tak, ze je to na ustupe u oboch. Tak snad sa u synceka nepridruzila bakt infekcia

pau_linka
autor
27. dec 2022

@kika831 dakujem za spravu. Uvidime ako to bude prebiehat do zajtra a asi sa ozvem pediatricke, ci by sme sa mohli prist aj so syncekom ukazat. Tiez sme uz dufali, ze bude uz len lepsie. Prajem vam rovnako skore uzdravenie

pau_linka
autor
27. dec 2022

@klarissa25 mozem sa opytat, ako dlho trvalo kym sa z toho dostal? Resp.ked sa vratila horucka, ako dlho ju zase mal?

klarissa25
27. dec 2022

@pau_linka takú ze vyššiu teplotu mal 2 dní potom to šlo už nižšie postupne

zuzu1111
27. dec 2022

@pau_linka nám detská dr.vravela, že teraz sú také chrípky, že na 2 etapy, že sa vracajú teploty deťom. Aj môj 9r.to tak mal....teploty 3dni, potom 4dni dobre a potom zas teploty a horší priebeh aj s kašlom a soplenim. Keďže mu to neprechadzalo, boli sme aj u doktorky - dýchanie čisté, CRP nízke, čiže to bolo vírusové.... tak nič len od kašlu lieky a od teploty keď je nad 38. Potom o deň akoby uťal, teplota zmizla. Ešte pár dní pokašľal, posoplil a bolo dobre.