Teplota u 10-mesačného bábätka
Ahojte malý ma 38,1 merané v konečníku mám mu dať niečo od teploty? Má aj soplik
@lea202 Presne, mne napriklad nenapadlo si dat na menstruacne bolesti Brufen, to som si precitala, myslim, ze to bolo aj tu niekde, vyskusala som a ozaj to zabera a bola som prekvapena, ako rychlo 🙂 Niekedy takto dam na rady, lebo sam clovek nevie, co by mu mohlo tak najlepsie pomoct. No a mne na tie krce nezaberalo fakt ze nic 🙈
@barruna no ja si to sice nepamatam, ale podla toho, co mi moja mamina rozpravala, tak som bola co sa teplot tyka, take dost "problemove" dieta 🙄 teplota sa ma vedela drzat aj tri dni, a to veru sranda pri decku vobec nie je 🙈 ono sa to dako otocilo, ked som dospela nastastie 😅 cize teraz nemam teplotu jak je rok dlhy. ozaj len vynimocne. a ked uz sa stane, tak si dam Brufen a je po probleme.
@nikol873 Hej? A čo si zvykneš dať, sirup? 😀
@prvosienka7 nedavam si sirup :D uz nie som mala, mam normalne tabletky doma. nemam problem ich prehltat. 😀
@zanettsur ja mam zase takeho doktora obvodaka, ktory automaticky hned na vsetko predpisuje antibiotika. vraj preventivne. ma uz asi milion rokov a hoci nie som odbornicka ani lekarka, podla mna toto nie je absolutne spravny pristup. ak ti neustale predpisuju atb, tak skor ci neskor sa proste stane, ze zacnes byt voci nim imunna a nepomoze ti ani svatena voda.
Pri malých bábätkách by mal byť človek 100%-násobne opatrnejší v tomto 🙈

@monismie Clovek sa uci za pochodu velakrat 🙂 A aj ked si mnohe tehulky myslia, ze ako matky pohoria a nebudu sa vediet zachovat pri chorobe dietatka napriklad, tak opak je pravdou, ono to proste pride same, tomu sa hovori prosim pekne materinsky instinkt. 🙂 Kazda ho v sebe mame. Nemoze sa stat, ze by si nevedela pomoct, ked ta dieta potrebuje.