Teploty ale CRP v norme

ruza88
17. nov 2018

Mamičky idem si po radu aj k vám....Mam dcérku bude mat 2apol roka.Od pondelka mi teplotuje boli sme aj u lekarky uz dvakrát.Robili jej crp ale to má uplne v norme.Je možné aby mi tak dlho teplotovala?Pri starsej dcére som sa s tím nestretla tak neviem.Uz zacinam mat obavy ci jej nieco iné nahodou neni.

martinka13
17. nov 2018

Presne pred týždňom som tu zakladala podobnú tému. Mala horúčky od nedele, V stredu sme šli k lekárke. CRP 11, dala atb. V sobotu stále horúčky 39 po 4 hodinách. Tak na pohotovosť. Zmenili ATB a odvtedy akoby utalo. Hneď po prvej dávke ok. Naša aj veľmi kaslala. Držím palce....

ruza88
autor
17. nov 2018

@martinka13 ...moja dcera nema ani atb jej nic ine neni len co sa jej usta vnutri vyhadzali takimi pluzgierikmi....ja tiez uz rozmyslam ze ak aj dnes budu pretrvavat teploty ze pojdem na pohotovost

martinka13
17. nov 2018

Ja by som šla. To už su dlho teploty týždeň.

katkasofi
17. nov 2018

@ruza88 keď ma vyhadzane ústa tak smer pohotovost...

ruza88
autor
17. nov 2018

@katkasofi doktorka vie o tom ze to v ustach dala nam na to taku vodicku aby som jej vytierala tim hubku

lejka01
17. nov 2018

@ruza88 a nejdu jej zubky? Mojmu /2 roky a 2 m/ idu zubky posledne 3 stolicky a teplotu mal zvysenu 37.3 ale to aj 2 tyzdne a potom zrazu nechcel jest...bola som u dr, crp ok, hrdielko ok ale ze ma navrete dasna vzadu

ruza88
autor
17. nov 2018

@lejka01 nie nie zubky su to neni ma ich uz vonku.....ona ma teplotu od 38,5-39,5

pininka
17. nov 2018

@ruza88 to vo vnútri su asi afty a tie veruze môžu vyvolať také horúčky a najhoršie že ich dieťa môže mat aj tam kde ich nevidno. Niekedy sa to lieči dlho,kamoška skončila v nemocnici, dva týždne horúčky,mala to všade.

lejka01
17. nov 2018

@ruza88 och to je dost vysoka teplota a dost dlho trva...afty budu z oslabeneho imunitneho systemu, s tym ti na pohotovosti asi nic neurobia...ale kvoli pretrvavajucej teplote by som isla na pohotovost

didinka8809
7. nov 2022

Crp 14