Teploty každé 3 hodiny
Som tu zas a už totálne zúfalá dcéra 4r. Mala pred týždňom zevraj nejaké vírusové ochorenie teplotou ala 4-5 dní dávali sme lieky od teploty vitamíny po týždni t.j včera začala znovu teplotovat boli sme ráno u Dr.zapalene priedušky dostala cefzil a sirup ambroxol ....teploty ma pravidelne každé 3hod .prosím ako mam postupovať pri takýchto teplotách bojím sa že ju predávkujem liekmi že jej ublížim od septembra sa nevieme z toho dostať prosím poraďte mi striedam paralen z nurofen9m prepáčte za chybi som v úplnom strese a bojím sa
@marianarem ano mas pravdu, skor som cgcrla dat tip ako sa vyhnut liekom, studenej sprche a obkladom. Predsa je len lepsie aspon ja to tak vnimam zrazat teplotu menej drasticky. Na mojoch to pocas corony fungovalo inak horucku este nemali ani chorobu. Navyse ked som bola s nimi vo vani klesla teplota aj mne kedze vsetci traja sme boli ko a sami. Pomoc od rodiny som odmietla aby som neriskovala este aj ich zdravie a muz bol v tej dobe par tyzdnov v zahranici.
@kiki234 Jasne, ja verim, ze to u vas zabralo a dobre, ze si to tu zverejnila. Podla situacie to mozno bude moct aplikovat aj ina mamicka.

@dubek v tomto rozhovore od 1:10 najdes presny postup ako riesit teploty u dietata
https://najmama.aktuality.sk/clanok/A7SFAdQ/ped...