Teploty u ročného bábätka
Ahojte, viete mi poradiť ako do bábätka dostať jedlo? Od včera sme na 40°C, keď sme zrazili teplotu pod 37°C tak zjedla mliečko normálne, teraz od rána od 3 jej neviem zraziť teplotu a to má v sebe aj ATB od DR a aj čipok.
Piť nechce len pár hltov, očividne ju bolí hrdielko 🙄 spravila som čajík a len trosku úplne, kapsicky mi zjedla asi polku z 100g 🙄 mliečko od rána vôbec...odmieta 🤔takže ako dostať aspoň tie tekutiny do nej, keď snou bojujem aj s podávaním liekov.
Mam aj rehydratacný roztok ale ona ťažko otvorí pusinku na to aby som jej dala liek 🙄
@malaopicka ano to viem presne preto som sa prišla poradiť skúsim teda striekačkou
@nikk3y jest nemusi dolezite su tekutiny!
Uf no nasilu striekačkou, a v takejto situácii by mi bolo jedno, dala by som možno aj trochu medu do čaju, len aby niečo vypila. Samozrejme ideál je čistá voda. A
@lucia13022023 ďakujem áno áno jedine tak nasilu bohužiaľ si nedá veľmi🙂 iné neostáva, med ešte veľmi nechcem dávať až neskôr, staršia mala med až cca okolo 2,5r až 3r, presne neviem 🤗 ale našťastiesom dokázala stiahnuť aj teplotu pod 37°C, čo jeden deň som nevedela nič nešlo to vôbec až k večeru prvý krát za celý deň .... teraz malá už je hravá, papá, už si zvyká aj na ATB.. ale zaujímavé je že Cčko, Dčko, Probiotiká na tie pekne otvorí pusinku ako keď papá 🤔 asi len že teraz niečo nové pre ňu tie ATB,keďže je to prvý krát čo je chorá

Striekačkou, proste musí. Jesť nemusí, piť áno.