Test na alergiu u 9 mesačnej dcéry
Prosím Vás dá sa kúpiť test, ktorým by som doma zistila alergie u mojej 9-mesačnej dcéry?
Sú aj pre takéto malé bábatka?
tak boli sme u kožnej....vyzerá to vraj na akzem, mám prísť na to čo jej robí zle, v 10 mesiacoch sú vraj testy zbytočné robiť, lebo sú neni presné. Dala nám zatial Locoid lipocream, ichtyol - tieto dve máme striedať a premasťovať kyselinou mličnou, takou masťou. Dnes má fliačky už aj vzadu na hlavičke ako začínajú vlasy a na čele. Ale tie na čele nie sú suché vystúpené, je to akoby 3 otlačky prsta iba červené 🙄
nebrala jej vzorku žiadnu či to nie je zlatý stafilo... 🙄
Idem skúsiť vyradiť pečivo ako prvé.. mlieko pije stále to isté od narodenia a toto jej začalo ked mala 8 mesiacov cca. Skúsim to pečivo a cestoviny a obylninové kaše. Ryžovú a kukuričnú môže že?
@gemelos ak jej to natries kortikoidom-locoid je kortikoid- tak nic nezistis pozorvanim stravy..lebo jej to proste zmizne z kortikoidu..ale ucinok kortikoidov je len prechodny a potom sa to vrati este hrosie-po vysadeni kortikoidu. A to ti uplne skresli pozorovnie pri potravinach..
mne to pride ako ekzem. aj mojmu synovi sa to objavilo v 9m. neprisla som na to co to sposobuje. dostali sme aj my locoid, pomohol ale ked som ho prestala pouzivat objavil sa zas. pomaha nam klasicky bepanthen care na premastenie pokozky. a kamoska mi este poradila kremik na ekzemy - atoderm od biodermy. skus! usetris si kortikoidy

@gemelos nášmu sa to prejavilo v roku, keď som dala kravské mlieko. UM mu nevadilo. Alergia sa môže prejaviť kedykoľvek počas života. Moja mama má alergiu na paradajky, ktorá sa prejavila po 50-ke.
Na laktóza je intolerancia.
No toto doma nevieš diagnostikovať, na to treba testy u lekára. Pýtaj sa k odborníkom.