icon

Testy na intoleranciu laktózy u 2,5r

lenkanr
8. nov 2018

Ahojte baby,malu 2,5rcakaju testy na intoleranciu laktozy.viete mi niekto presne popisat ako to pebieha?hovorili mi nieco o pichani a ze to bude trvat 2hod.plus otazka,musia byt predtym zaradene mliecne produkty?lebo ona je uz preventivne dlhodobo bez mlieka

medovka14
18. nov 2018

@lenkanr ahoj, prosím ťa, k akému Dr idete? Snažím sa nájsť, no netuším akí Dr to robia 🙂 alergolog?

lenkanr
autor
19. nov 2018

@medovka14 na gastre

medovka14
19. nov 2018

@lenkanr ďakujem, ideme hneď zajtra, nakoniec to robí aj alergolog z dychu

medovka14
20. nov 2018

@lenkanr no my už to mame za sebou, mala to pozitívne. Test jej robili z dychu, strava deň predtým ľahká, a 12 hodín pred vyšetrením nejesť. Krv jej nebrali vôbec. Vy ste už boli?

lenkanr
autor
20. nov 2018

@medovka14 nie,zajtra ideme..a kolko ma rokov?

medovka14
20. nov 2018

@lenkanr ma 12.. Inak riešili sme to pol roka, kým spravili všetky rôzne testy, sono atď. Ale som rada ze vieme co a ako, lebo aj dosť vynechala koli tomu v skole

nikolla88
20. nov 2018

Ahoj, ja som dala dcére robiť genetické testy. Stálo to 25€, na alergologii. Odobrali krv a zistili jej 2 gény z 3. veľmi často mala kŕče a bolesti bruška, hnačky. Raz sme boli kvôli vracaniu a následnemu dehydrovaniu hospitalizované. Ale samozrejme jej nevedeli prísť nato, že z čoho. Tak som si radšej zaplatila tie testy, akoby sa mala trápiť ďalší rok dva, kým jej prídu na to čo ju trápi. a potvrdilo sa čo som tušila. Od vtedy len delaktozove mlieko. A ak má jednu z pravidla má aj nejakú druhú intoleranciu. Veľa zdravia 😊