icon

TETIS Dunajská Lužná - skúsenosti s pobytom,

brna1989
23. jan 2020

Ahojte maminy.ako som sľúbila , píšem čerstvú skúsenosť o rehabilitačnej nemocnici TETIS v Dunajskej Lužnej.
Na týždennom pobyte som bola teraz na týždeň , nastúpili sme 7.1.2020
Pobyt bol super,strava dobrá,fyzioterapeutka a ostatní personál od "ujov" kuričov, kuchárok až po doktorky.Boli milí, ústretoví a vysmiati a to neprehaňam.
Jediný mínus bol,že na chodbe,kde sme boli ubytovane nie je detský kútik ,ani žiadna spoločenská miestnosť,kde by sme si mamičky mohli posedieť a viac sa spoznať.detsky kútik je v jednej z budov.v zime je to otravné,že v jednej budove bývate,v druhej je kuchyňa,v tretej budove sú rehabilitácie a vo štvrtej doktorky,laser a detský kútik.to stále obliekanie seba aj detí.
Inak sa mi tam páčilo a dokonca vidím na dcérke pokroky.
Chcela som dať čerstvé info.ak máte otázky,kľudne rada odpoviem.
Pri odchode som si nahlásila ďalší letný pobyt. Už sa tam tešíme.pekny deň všetkým 🤗

9gabi9
2. mar 2022

@foxina89 ahoj. Prosím ťa, kde si zohnala túto podložku? Čo som hľadala, boli iba veľké rozmery

9gabi9
2. mar 2022

Ahojte.
Rada by som tiež jednu otázku k pobytu. Na stránke čítam že sa tam mám dostaviť do 10 hod. Keďže cestujeme zo ZA a cesta nám bude trvať vyše dvoch hodín, plánovala som cestoval počas prveho denného spánku dcérky, čo je cca o 9:30. Myslíte že nám vyjdú v ústrety ak ich oslovíme s prosbou že dorazíme cca pred obedom?
A ešte jedna otázka, bude mi pred pobytom niečo doručené, myslím tým nejaké detailné info? Alebo sa mám riadiť iba inštrukciami na webstránke?

sladkabeatrice
2. mar 2022

@9gabi9 ja som z cadce a chodievame ráno aby sme do tej 10 prísť keďže už prvý deň budete mat procedúry a aby ste ich stihli.treba sa ubytovať ísť na príjem k sestričkam a potom k doktorke.ale možno sa bude dat dohodnúť.ziadne speci inštrukcie už neprídu iba to co vám prislo s pozvánkou.

mucu1
2. mar 2022

Ahojte chcem prispieť k tejto téme, sme na pobyte 3 deň, vôbec sa nemusíte obávať, sú tu
Veľmi milí a snažia sa vyjsť v ústrety podľa ich možnosti. Zatiaľ sa nemôžem na nič sťažovať a aj syn je v pohode. K tomu nástupu je dobre prísť ráno ako píšu lebo sa ubytujete, potom vás zavolajú sestričky na príjem, tam vám dajú rozpis základných procedúr, potom idete späť na izbu a volajú na vyšetrenie k primárke, ona tam dopiše ďalšie procedúry ak potrebujete. A aj v deň nástupu máte už cvičenie.

foxina89
3. mar 2022

@9gabi9 myslím,že jeden deň prežije,ak bude mať troška posunuté spánky . Keď vyrazíte skôr,tak v aute určite zdriemne.
Odporúčam prísť do tej 10 a možno aj skôr ak sa dá,aby vám vyšlo viac procedúr. My sme išli z Oščadnica o pol 7 ,ale kým sme prišli do Žiliny,tak 40min 🙈 v Tetise sme boli niečo krátko po 9 .
Podložku som kúpila na alze,ale už tam nie je.
Ale videla som mamičky,čo boli teraz so mnou na pobyte,tak mali aj tie veľké a sú v takom plastovom obale ,takže super na prevoz.
Čo by ťa ešte zaujímalo,že čo si zobrať?

stannuska
4. mar 2022

@foxina89 a este sa spytam, ked tam prideme moze mi ist manzel pomoct sa ubytovat, ci teraz asi koli corone nie, ze ? Predsa len clovek ide nabaleny, kocar,kufor,vajicko atd ...

foxina89
5. mar 2022

@stannuska manžel.mi všetko vynosil a aj keď sme odchádzali , ja som mu dala kľúče a šiel naložiť do auta, kým som ja instalovala autosedačku , nikto nemal s tým problém .

snehulak77
6. mar 2022

@foxina89 yprosim ta a je tam spoločná jedáleň? Aj teraz počas korony alebo si berieš jedlo na izbu?

foxina89
6. mar 2022

@snehulak77 jedlo stále na izbu

snehulak77
6. mar 2022

@foxina89 ďakujem, si zlatá, že nám dávaš takto info 😊

foxina89
6. mar 2022

@snehulak77 rada pomôžem 🙂 tiež som sa vypytovala pred rokom a nie je nič lepšie,keď niekto napíše svoje postrehy a rady 🙂

crazy17
10. mar 2022

Ahojte mamičky. Aj my máme so syncekom odporúčanie na té to pobyt. Ma 8 a pol mesiacov, hypotonicky okrem toho ešte slabšie počuje. Chcem sa hlavne spytat, že kde mam poslať tu žiadosť?..na email?.. A ako ma vyzerať? Treba nafotit nejaké správy alebo to odporúčanie. Alebo mam telefonovať?. Dakujem..

rebeka83
10. mar 2022

@crazy17 odporucanie nam dava neurolog a to potom mailom odosielam preskenovane na ich mailovu adresu, ktoru maju na stranke a potom uz vsetko komunikujeme cez maily, raz sa stalo, ze mi telefonovali (boli sme tam zatial 3x)

stannuska
14. mar 2022

Ahojte, uz nam prisla pozvanka, tak sa chcem spytať este na : pise sa tam, ze ak je mozne doniest vypis zdravotnej dokumentacie, mozem doniest prefotenu kartu maleho alebo radsej zavolat doktorke a nech to spise v skratke na jeden papier? To iste aj od fyzio, od neuro mame par stran to je v pohode ... podlozka na cvicenie, staci mi karimatka ci ste mali nejaku inu ? Plienky do vody, staci mi ich 10ks ako je v jednom baliku? Dalej tam je pisane zakaz priniest si ohroevač, ten nemam v umysle doniest, ale chcem si vziat kanvicu, myslite si ze s tym bude problem ?
Ďakujem pekne vopred keď mi na toto vsetko nejaka dobra duša odpise 🙂

magg424
14. mar 2022

@stannuska zober celu kartu,nic nefot,ppzru ju a vratia...
Podlozka na cvicenie je skor myslena ako podlozka pod chorych( jednorazova),taka co neprecikas,alebo latkova plienka napr. ,aby si mala na stole na co dieta polozit.
Plienky do vody ti stacia asi 4ks, viac krat vanu mat nebudete .
A kanvicu si na tvojej izbe nik nevsimne ,kludne zober ak ti ju treba

stannuska
15. mar 2022

@magg424 ďakujem pekne 🙂

crazy17
6. jún 2022

Dobry deň mamičky a oteckovia.. Prosím vás ako to je. Na termín som dohodnutá len prostredníctvom mailu na 18.7.2022..je to už na 100 percent?.. Prídu mi nejaké informácie-pozvánka? A kedy asi..?..
Dakujem za odpovede..

mucu1
6. jún 2022

@crazy17 príde vám ešte oficiálna pozvánka na email, mne prišla cca týždeň pred pobytom..

snehulak77
16. jún 2022

Baby ahojte. Boli ste niektorá teraz, keď už nie sú opatrenia? Lebo ze stále platí, že nehospitalizovani pacienti nemôžu byť ubytovaní, ale či už sú povolené návštevy na izbách aspoň

denisa1711
16. jún 2022

@snehulak77 pripnem sa ak nevadí čaká nás hospitalizácia v auguste a ide manžel tak či by som mohla prísť aspoň na návštevu

blizzz1428
23. jún 2022

Tiež ma zaujímajú opatrenia..a či sa dá jesť normálne v jedálni už 🙂 nastupujeme v pondelok 🙂

snehulak77
12. júl 2022

@blizzz1428 ahojky, už máte za pobytom? Aké sú teraz opatrenia? Môžu ísť návštevy na izbu? 🙂

mucu1
12. júl 2022

@snehulak77 toto zaujíma aj mňa nastupujeme 27.7

crazy17
21. júl 2022

@mucu1
@snehulak77
Ahojte akurat som na pobyte.. Posielam oznam ktorý je tu vyveseny,ohladom návštev..
Kľudne ak máte nejaké otázky, rada vám pomôžem,👍👍

snehulak77
21. júl 2022

@crazy17 jej, ďakujem krásne. Ja by som chcela, aby sa manžel ubytoval niekde blízko aspoň pár dní a boli by sme cez deň spolu. Len dve hodiny je tak celkom malo 🤪
Ale aspoň sa teda dá ísť na izbu, v marci sme mohli len vonku spolu byt, lebo dovnútra cudzí nemohli. Škoda, že sa nedá ubytovať aj ďalšia osoba, keby mala test alebo co.

stannuska
13. aug 2022

Ahojte mamičky 🙂 čaká nas druhy pobyt v Tetise, prvy pobyt synčekovi veľmi pomohol za čo som veľmi šťastná.
Idem sa spýtať este Vas: synček ma o chvilu 16m a od aprila vdaka pobytu poriadne stabilne sedí aj 4nozkuje,chodi okolo nabytku od mája robi tie bočné kroky. Myslite si, ze nam tam zas pomozu a je mozne, ze oni ho nakopnu a zacne chodit ? Ďakujem za odpovede a skusenosti 🙂

snehulak77
14. aug 2022

@stannuska ahojky, kedy idete? My ideme 31.8.-7.9. Naš bude mať 15mesiacov a tiež je na tom takto. Ale mne fyzio povedala, že do 18mes majú čas. Ešte cvičíte? My už nie, neurologicka mi povedala, že z Neuro hľadiska je úplne oka, ale ze nech mu dajú masážne a tie cviky firmou hry, nech sa trosku precvici ešte. Tak uvidíme

stannuska
14. aug 2022

@snehulak77 my ideme 12.9.-20.9. Ani my uz necvicime, uz aj zo 3mesiace. Par dni pred pobytom mame este neuro, ona mi na poslednej kontrole povedala, ze uz vsetko dobehol, ze mame vela 4nozkovat aby vsetko spevnelo a plavat. 18m bude v oktobri, tak hadam nam ten pobyt zas pomoze a pojde to 🙂)))

sladkabeatrice
17. okt 2022

Ahojte pred 2 týždňami som na mail posielala odporúčanie na pobyt a do teraz sa nikto neozval.volala som minulý týždeň a povedali mi ze mam ešte počkať ze vrchná ma toho veľa.stalo sa to niekomu?

crazy17
17. okt 2022

@sladkabeatrice asi toho majú naozaj dosť. 🙄🙄Aj mne teraz v auguste, keď som písala naposledy,, no veraze tiež som dosť dlho čakala na odpoveď.. Určite aj viac ako dva týždne..