Tipy na ochranu dieťaťa pred prechladnutím z lietadla
Ahojte, nejake tipy ako neprechladnut v lietadle? Chceme ist prvykrat lietadlom so synom 2h let, lenze ma slabsiu imunitu pretoze je casto chory. Vela ludi ma odradza od letu, ze tam urcite ochorie. Mate skusenost, ako tomu predist? Pripadne ochoreli ste tam vy alebo deti?
@domiklik očividne so Slovákmi v lietadle necestujem. Ešte som nevidela nikoho dávať si v lietadle čiapku a rukavice. Keď na mňa fúka a neželám si to, tak zavriem fukár a zdá sa že to pochopilo viacero ľudí, lebo ani na dlhých trasách nevidím ľudí omotaných šálmi s čiapkami a rukavicami.
@sisaka tak evidentne nemáš také problémi, ktoré nútia ľudí sa počas letu obliekať, a možno ťa prekvapím, ale to, ci je niekomu zima alebo teplo nezávisí od národnosti. Ja bežne stretávam ľudí, ktorí si v lietadle oblečú mikinu, vyzuju šľapky a obuju si ponožky, a to nelietam z bts 🙂
@sisaka tak evidentne nemáš také problémi, ktoré nútia ľudí sa počas letu obliekať, a možno ťa prekvapím, ale to, ci je niekomu zima alebo teplo nezávisí od národnosti. Ja bežne stretávam ľudí, ktorí si v lietadle oblečú mikinu, vyzuju šľapky a obuju si ponožky, a to nelietam z bts 🙂
@domiklik ponožky vs rukavice/čiapka je niečo úplne iné. Nikde nepíšem, že ma niekto “mrznuť” v tričku a kraťasoch, aj keď teda veľa ľudí lieta aj tak, ale netreba zachádzať do extrémov a naobliekať ako by v lietadle mrzlo. Nič viac nič menej.
@domiklik ponožky vs rukavice/čiapka je niečo úplne iné. Nikde nepíšem, že ma niekto “mrznuť” v tričku a kraťasoch, aj keď teda veľa ľudí lieta aj tak, ale netreba zachádzať do extrémov a naobliekať ako by v lietadle mrzlo. Nič viac nič menej.
@sisaka vieš čo absolvovala som let Dublin-NY, kde bola fakt že zima. Mikinu sme mali, deku sme dostali, ale aj tak sme mrzli. Neviem či bola nejaká chyba v lietadle alebo čo, ale vtedy by som aj za čapicu bola vďačná 😃
Ja to tak mám, som veľmi citlivá na klímu. Naposledy som fit nasadla do lietadla na Siciliu a o dve hodiny vystupovala s nádchou, opuchnutý mi očami a soplami, jak keby som bola týždeň chorá. Mam to tak aj v obchodných centrách, stačí chvíľka a opuchnú mi oči a už soplim. Inak nebývam vlastne chorá, aj toto prejde väčšinou do pár hodín, na Sicilii pár dní. Ale tam to beriem, že sa k tomu určite pridružil nejaký vírus z lietadla. Pamätám si to už od čias,kedy som chodila na prvé brigády a o klíme tu ešte nikto poriadne nechyroval, že v jednej kancelárií, kde som robila, ju mali a po pár hodinách som bola ko. Trvalo mi, dokým mi došlo, že je to klímou.

@domiklik očividne so Slovákmi v lietadle necestujem. Ešte som nevidela nikoho dávať si v lietadle čiapku a rukavice. Keď na mňa fúka a neželám si to, tak zavriem fukár a zdá sa že to pochopilo viacero ľudí, lebo ani na dlhých trasách nevidím ľudí omotaných šálmi s čiapkami a rukavicami.
@sisaka ach bože, zas si sa odbavila na tých trápnych Slovákoch, čo sú takí tupí všetci, že si nevedia zatvoriť fukár🙄