Tipy na vlákninové doplnky pre deti od 10 mesiacov
Prosím máte nejaký overený tip na výživový doplnok voľne dostupný v lekárni, ktorý môže dieťa 10 mesačne ? Dcéra má problém so stolicou. Viem že najlepšie by bolo doplnit vlákninu v strave ale ona je veeeelmi slabý jedák nechce skoro nic jesť a ak aj nieoc zje tak to nie sú zrovna veci ktore by jej pomohli zmakcit stolicuz zje suché pečivo a pod.
Topnatur s tucniakom alebo Bebacare Fibre (cenovo trosku neporovnatelne, ucinkom za mna ano), vyskusaj. Mozes davat do mlieka, ak to pije bez problemov.
Beba fibre z dmky
Ovsenu kasu dobre ochutenu by nezjedla? To je ta najlepsia vec na zapchu.
@anavixy
@taktotedanie ďakujem 🙂
@simsalabim no práveže kaše nechce keď už tak nieco čo môže do ruky chytiť
Beba fibre z dmky
@anavixy
@taktotedanie a ešte sa spýtam tu bebu dávate len je sme problém alebo stále ? ..lebo ozaj cena je dosť vysoká na to že sa to ešte má dávať dvakrát denne
Stale kym sa to nezlepsi. Skus tu vlakninu od Topnatur plus probiotika Probiofix napr, ked nepomoze vyskusaj tu Bebu.
Stale kym sa to nezlepsi. Skus tu vlakninu od Topnatur plus probiotika Probiofix napr, ked nepomoze vyskusaj tu Bebu.
@anavixy aj by som chcela hlavne kvôli cene len ma odrádza že to treba do 100 ml vody zarobiť ..to ona nevypije naraz a už vôbec ak jej to nebude chutiť 😃 probiofix dávam od narodenia
Ja som davala pokym sme nepreklenuli to zle obdobie ale teda ja som mala dieta starsie, postupne sa to zlepsilo, znizovala som na 1x denne, potom 3x do tyzdna , teraz uz neberie vobec
Ano cena je brutalna 🤷🏻♀️
Mozes to dat do mlieka, ako som ti pisala 🙂 nemusis do vody, tak to vypije pekne v mlieku, len to musi vypit hned aby nezhuslo velmi

Ovsenu kasu dobre ochutenu by nezjedla? To je ta najlepsia vec na zapchu.