Tipy na zmiernenie svrbenia pri ovčích kiahňach
Dobrý večer potrebujem typy ako zmierniť to škrabanie cez deň jej davám ľahšie oblečenie a snažím sa aby veľa pila ale hlavne v noci sa dosť škrabe len dnes je deň druhý čo to má
Tantum Verde sprej párkrát denne nastriekať a aj pred spaním
@anonym_506189 klasický čo ide do hrdla?
@anonym_506189 klasický čo ide do hrdla?
@anonym_autor áno
čo si dávala doteraz?
Kúpať v hypermangane. Môžeš aj viackrát denne. Len pozor na oci.
@anonym_autor my sme si presli nedavno so sialenym priebehom...nezaberalo nic...kupila som vsetko 😀...ale naozaj vsetko..nakoniec pomohol len repik...a to tak ze som dcerku oblievala vo vani cele telicko...drzim silno palce 😍 druhej dcere tej krasne zaberala mast betadhine..alebo ako sa to pise
Ja som kúpala deti v hypermangane, natierala tanno-hermal lotio a celý čas nám kázal detský lekár dávať fenistilove kvapky. Moji sa vôbec neskrabali po tom a to mali kiahne fakt strašne hrozné, veľa a veľké a všade 🫣 našťastie každému ostali tak 3-4 jazvy na tele z tých úplne najväčších, inak sa všetko pekne vyhojilo. Ten fenistil kvapky bol asi čo sa svrbenia týka najlepší. Neverila som tomu, ale naozaj sa vôbec neskrabali.
Oplachy vodou so sodou bicarbonou,vycitala som to na nete a pomohlo. Potom tie najhorsie pobodkovat s Betadine.A antihistaminikum.
Nam dr predpisala kvapky zyrtec, a 2x denne som kupala v hypermangane. + Som striekala tantum verde.. spali cele noci vsetky tri deti..

Tantum Verde sprej párkrát denne nastriekať a aj pred spaním