Torticollis, Vojtova metóda, magnet, biolampa, ochabnutý trup
ked sa mi dcerka narodila,bol to najkrajsi den mojho zivota...a kazdy dalsi den bol krajsi a krajsi
aj ten dnesny je uplne najsamkrajsi,a zajtra to bude zas o kus krajsie
dcerka si uz presla kadecim a zdaleka to este nema za sebou
maminky,prosim vas,poradte mi,ja vam tiez rada poradim
nemocnicu a lekarou navstevujeme castejsie ako decke ihrisko
som unavena,fakt som unavena,ale ked sa pozriem na mojho spaceho anielika,alebo ked sa zmeni na certika a urobi nieco smiesne,tak ma to dobija energiou a silou ist dalej a bojovat s nou,bojovat pre nu...
a dakujem Bohu,ze to nie je horsie
A pak to prislo, vo februari 2011 sa mi narodila Laurinka,moja vytuzena...
mliečko som nemala, zial ani sa nepodarilo ho nastartovat,zato moja Lolinka bola uzasna,v nemocnici a prvy yzden doma som ju budila kazde 2h,ale velakrat sa mi ju nepodarilo zobudit,pak kazde 3h
a pak od 1m sme mali rezim-okupat mliecko a o 19h spat,a rano o 7h vstat,medzitym 1x mliecko,aj to som ju ja budila a cuckala pomalicicky a zaspavala popri tom takze sme to vynechali
ked sa zobudila mala,ked sa nezobudila nemala
prospievala krasne
v 1r mala 7kg teraz ma 14kg,je z nej gulicka
jednej noci zacala strasne plakat,nemala este ani 2mesiace
neotacala hlavicku na jednu stranu,akoby ju seklo
kym sme prisli na pohotovost,uz to bolo vporiadku
ale vtedy to zacalo
hlavicka na bok-torticolis
vojtova metoda
magnet
cvicenie
biolampa
masaze
ochabnuty trup
tolko kadiakych lekarov sme navstevovali,az ma hneva ze nikto z nich nezacal riesit jej nozicky do O...vraveli o tom,videli to,pisali to ale nikto nepovedal ze je to zle a ze to treba riesit
teraz mesiac pred 2rockami Laurinky,mi bolo povedane ze prekonala kedysi rachitis
takze uz polroka nosime ortezky na nozicky,a pribudli nam proceduri na nozicky a cvicenie
kopu veci ma mala zakazane a to co by jej malo pomoct na to korunky nemam
Laurinka je velmi sikovna inteligentna ukecana živa mala slecna,miluje ludi,usmieva sa nonstop,teda su chvile aj ked sa neusmieva,ked nechce byt na magnete,ci ked nechce cvicit ale najme ked nechce ortezky
mame dva rocky,...prvy zubok v roku,na tieto vianoce 13 zubkov a dnes uz ma prerezane aj 15 a 16
metabolicke dopadlo vsetko dobre
neviem pochopit kde sa stala chyba
PROSIM,AK SA TU NAJDE NIEKTO,KTO MA ASPON NIECO S NAMI SPOLOCNE,RADA SI POPISEM

// ...gratulujem,ste tehotna...
potom mi bolo oznamene,ze mi knizku nezalozi,lebo nevedel rozoznat ci su 2 alebo 3
lekar ma na moje poziadanie vsak odmietol vypisat,aj ked som mu vysvetlila,ze co robim a ze to ziadna tehotna robit nemoze...proste odmietol
a par dni na to som sa zobudila na mokro v posteli-na krv
bolo to velmi vela krvi...den predtym som odisla z nocnej lebo som po chvili citila bolest-slabu,take tahanie. plakala som ako nikdy,ale zaroven som citila...alebo skor neverila ze je po tom
lekar na pohotovosti bol neprijemny,a nic mi nepovedal,ale stacilo mi aj precitat JEDEN ŽIVY PLOD
zmenila som gynča a ostala som kvoli nevhodnej praci na rizikovom