Treba ísť k lekárke s hustými hlienmi?
Ahojte syn 7 mesiacov ma husté hlieny ktoré mu zatekaju do hrdla cely deň len chrci v noci sa budi na plný nos .... morská voda veľmi nezaberá vôbec nejde nič odsat ani nevyteka. Občas zakasle. Treba ísť s tým k lekárke?? Dnes som sa jej skúšala dovolať ale neuspesne
@9555058645 ešte doplním ze minulý týždeň som mala starsieho syna doma s nádchou a zápalom hrdla .
@9555058645 nasadila by som Sinupret kvapky, plus Libenar do nosteka a odsavacku na vysavac.
Podla farby soplikov potom k lekarke. Zelene su uz na atb.
Este by son skusila zvlhcit vzduch, aromalampou plus silicu napr. mata,eukalyptus
@9555058645 nasadila by som Sinupret kvapky, plus Libenar do nosteka a odsavacku na vysavac.
Podla farby soplikov potom k lekarke. Zelene su uz na atb.
Este by son skusila zvlhcit vzduch, aromalampou plus silicu napr. mata,eukalyptus
@eli3k ráno mal bledo žlté inak biele alebo priesvitne , zvlhcujem už 4 dni z riedkyvh vodavych soplikov prešiel na husté hlieny z sinupret koľko kvapiek ?
@eli3k ráno mal bledo žlté inak biele alebo priesvitne , zvlhcujem už 4 dni z riedkyvh vodavych soplikov prešiel na husté hlieny z sinupret koľko kvapiek ?
@9555058645 pozri davkovanie, tusim 10kvapiek sa dava tak malemu baby x3 denne
10 kvapiek sinupret a 5 kvapiek fenistil sme užívali pri nachladnutí
10 kvapiek sinupret a 5 kvapiek fenistil sme užívali pri nachladnutí
@anonym_b5c054 do rana zacal neskutočne kašľať čiže musíme aj tak k lekarovi

@9555058645 ešte doplním ze minulý týždeň som mala starsieho syna doma s nádchou a zápalom hrdla .