icon

Treba odčítať 0,5 stupňa pri meraní teploty u autistu?

sfet
17. júl 2025

Maminky, syn má 6 rokov, ale stále používamna meranie teploty teplomer do konečníka. Je autista, inak to nejde. Len otázka, má sa od hodnoty odpočítat 0,5 stupns, aj ked sa jedna o tak starsie dieta? Lebo ked bol kojenec a batola, tak som odratala, ale teraz fakt neviem neviem. Prosím o radu.

pribinak
17. júl 2025

Stále odpočítavať pretože merias vo vnútri tela

sfet
autor
17. júl 2025
@pribinak

Stále odpočítavať pretože merias vo vnútri tela

@pribinak aha, takže Ked som teraz namerala 37,2 stupna, tak nemá zvýšenu, v skutocnosti má len 36,7. Pretoze sa chystáme na dovolenku, tak trochu stresy.

ludmilik13
17. júl 2025

myslim, ze je asi jedno, ci je to autista alebo nie. odratat to musis tak ci tak.

1mina
17. júl 2025

Chápem že pani písala ze je autista preto aby do nej nerypali prečo meria ešte v konečníku len názov témy je nejasný...a áno treba odrátať vždy je jedno aký je vek 🙂

sfet
autor
17. júl 2025
@1mina

Chápem že pani písala ze je autista preto aby do nej nerypali prečo meria ešte v konečníku len názov témy je nejasný...a áno treba odrátať vždy je jedno aký je vek 🙂

@1mina povodne som dala iny nazov, ale MK mi to zmenil. A ano, nedat poznámku, že autista, tak mna tu roznesu. Dakujem vsetkym, budem odratuvat.

1mina
17. júl 2025
@sfet

@1mina povodne som dala iny nazov, ale MK mi to zmenil. A ano, nedat poznámku, že autista, tak mna tu roznesu. Dakujem vsetkym, budem odratuvat.

@sfet chápem úplne aj ja mám syna tak a meriame mu tiež v ritke 😄 a iné veci na ktoré je už "veľký".... Hneď som vedela že zas debilné prepísali názov témy 😄 ....jasné odrátať a želám pekný dovolenku ❤️

lucia13022023
17. júl 2025

Kks to je zas nadpis 🤦‍♀️
Autorka, viem, že nie ty si ho taky dala. Ale ano, treba odčítať, keďže merias v tele.

marki07
17. júl 2025

Zase zmenený názov témy zo strany Modrého koníka...
Áno odcitava sa 0,5 st.C