Treba odčítať 0,5 stupňa pri meraní teploty u autistu?
Maminky, syn má 6 rokov, ale stále používamna meranie teploty teplomer do konečníka. Je autista, inak to nejde. Len otázka, má sa od hodnoty odpočítat 0,5 stupns, aj ked sa jedna o tak starsie dieta? Lebo ked bol kojenec a batola, tak som odratala, ale teraz fakt neviem neviem. Prosím o radu.
myslim, ze je asi jedno, ci je to autista alebo nie. odratat to musis tak ci tak.
Chápem že pani písala ze je autista preto aby do nej nerypali prečo meria ešte v konečníku len názov témy je nejasný...a áno treba odrátať vždy je jedno aký je vek 🙂
Chápem že pani písala ze je autista preto aby do nej nerypali prečo meria ešte v konečníku len názov témy je nejasný...a áno treba odrátať vždy je jedno aký je vek 🙂
@1mina povodne som dala iny nazov, ale MK mi to zmenil. A ano, nedat poznámku, že autista, tak mna tu roznesu. Dakujem vsetkym, budem odratuvat.
@1mina povodne som dala iny nazov, ale MK mi to zmenil. A ano, nedat poznámku, že autista, tak mna tu roznesu. Dakujem vsetkym, budem odratuvat.
@sfet chápem úplne aj ja mám syna tak a meriame mu tiež v ritke 😄 a iné veci na ktoré je už "veľký".... Hneď som vedela že zas debilné prepísali názov témy 😄 ....jasné odrátať a želám pekný dovolenku ❤️
Kks to je zas nadpis 🤦♀️
Autorka, viem, že nie ty si ho taky dala. Ale ano, treba odčítať, keďže merias v tele.
Zase zmenený názov témy zo strany Modrého koníka...
Áno odcitava sa 0,5 st.C

Stále odpočítavať pretože merias vo vnútri tela