Tretinoin v puberte: Kedy je bezpečné začať u detí?
Caute, od ktoreho veku sa moze tretinoin v tabletkach na akne? Syn ma 15r a dost skaredu tvar…
Kamoska lekarnicka povedala, ze pod 18 urcite nie, lebo zastavi rast….
Vy ste vasim kedy davali? Tak ja neviem..
@anonym_autor podla mna to je blbost, pre akne toto do seba trepat. Kup mu kvalitnu kozmetiku
Ahoj, okrem lekarnicky si to konzultovala aj so skusenou kozmetickou? Znama je kozmeticka s 40rocnou praxou a vzdy hovorila, ze aj so strasnou pletou sa da pekne pracovat a ukazovala mi vysledky (fotky) u pubertakov - ale sama povedala, ze len vtedy to fungovalo, ak naozaj dodrziavali pokyny a chodili na pravidelnu udrzbu.
@anonym_autor podla mna to je blbost, pre akne toto do seba trepat. Kup mu kvalitnu kozmetiku
@anonym_8ff91f hovoris nezmysly, ze kozmetiku, ta liecba sa nedava na 2 vyrazky na cele, ale na velmi zavazne akne, kde ti je kozmetika na nic, ani ten kozny ti nepovie, ze ideme dat toto, ale najprv skusa vsetko mozne, aby sa vyhol tejto liecbe
@anonym_8ff91f tak to asi netušíš čo sú akné 🙈
@anonym_8ff91f vidno, že sa nevyznáš
@anonym_8ff91f vidno, že sa nevyznáš
@anonym_750d54 mala som to isté, netrepala som do seba hovadiny a po puberte to s kvalitnou kozmetikou prešlo.

moj syn to bral v 13, samozrejme pod dohladom koznej a robili sa aj kontrolne odbery krvi, dobral to 2 mesiace pred 14