Trhlinka na penise
Ahoj maminky moj syncek ma na "pindurikovi" take male prasklinky a zda sa akoby to mokvalo trošku..ale len zda..najprv to bolo ako zaparene ale velmi rychlo sa to takto zmenilo...vlastne odvcera a lekarka robi len zajtra. Mate s Tym nejaku skusenost? Dakujem za rady
Nezda sa mi ani ked mu to natieram nie je nekludny...davam mu sudokrem kedze to vyzeralo ako zaparene a aj pomagalo ako tak
Mala by som mat oboje tak služim ten framykoin ...nejdem dakovat abu pomohlo🙂
No framykoin je len ten na oči tak nic
Ahojte maminy, určite framykoin, je to jedno, či očný, ako píšete, je to ATB.
Nám to natrela priamo DR. na pipinka, keď mu preťahovala kožku a natrhla sa. (Dosť sa mi to nepáčilo, aj mu to zakrvácalo- to nemal ani rok, a potom som už na poradni zakázala šprtať do toho.)
.....framykoin stiahne zápal a ukľudní...
velmi pekne vam vsetkym dakujem za rady krasne sa to drobcekovi zahojilo 🙂
@poly2406 ahoj ak si este na mk a citas, prosim viem si este spomenut ako to potom dopadlo? Mojmu 5 mesacnemu syncekovi dnes doktorka to iste urobila, bez opytania surovi stiahla a teraz ma chudacik trhlinky a zacervenane pipo a ja sa idem zblaznit od nervov a som sama na seba nahnevana, ze som jej dovolila sa ho vobec dotknut 😢. Potrela som odvarom z repika. Ako je teraz maly na tom? Dalo sa mu to doporiadku?
@zushorvath ahoj, nemaj obavy. Čas všetko zahojí, aj toto 🙂 Môj bude mať o chvíľu 10r, a síce mi ho už nechce ukázať, no povedal, že mu ide stiahnuť celý :D Zjavne žiaden problém nemá

@adka1992 a neboli ho,nestipe ked cika???,.......