icon

Trhlinka na penise

adka1992
31. mar 2014

Ahoj maminky moj syncek ma na "pindurikovi" take male prasklinky a zda sa akoby to mokvalo trošku..ale len zda..najprv to bolo ako zaparene ale velmi rychlo sa to takto zmenilo...vlastne odvcera a lekarka robi len zajtra. Mate s Tym nejaku skusenost? Dakujem za rady

luba28
31. mar 2014

@adka1992 a neboli ho,nestipe ked cika???,.......

adka1992
autor
31. mar 2014

Nezda sa mi ani ked mu to natieram nie je nekludny...davam mu sudokrem kedze to vyzeralo ako zaparene a aj pomagalo ako tak

zara0201
31. mar 2014

@adka1992 Ak mas daj zatial Framykoin. Malemu ked sa odtrhala predkozka. vyzeralo to ako zapalena alebo obarene tak sme to s nim natierali.

luba28
31. mar 2014

@adka1992 ano framykoin je fajn na take trhlinky,....sudokrem vysusuje,aby mu to este viac neposkodilo,......

luba28
31. mar 2014

@adka1992 alebo nemas ten maly ruzovy kremik z oriflame???aj ten mozes

adka1992
autor
31. mar 2014

Mala by som mat oboje tak služim ten framykoin ...nejdem dakovat abu pomohlo🙂

adka1992
autor
31. mar 2014

No framykoin je len ten na oči tak nic

luba28
31. mar 2014

@adka1992 mozes aj ten na oci,..to je lokalne ATB a malo by zabrat,...ja ho tiez aj takto pouzivam ked mame take problemy,...

poly2406
31. mar 2014

Ahojte maminy, určite framykoin, je to jedno, či očný, ako píšete, je to ATB.
Nám to natrela priamo DR. na pipinka, keď mu preťahovala kožku a natrhla sa. (Dosť sa mi to nepáčilo, aj mu to zakrvácalo- to nemal ani rok, a potom som už na poradni zakázala šprtať do toho.)
.....framykoin stiahne zápal a ukľudní...

adka1992
autor
9. apr 2014

velmi pekne vam vsetkym dakujem za rady krasne sa to drobcekovi zahojilo 🙂

zushorvath
15. feb 2022

@poly2406 ahoj ak si este na mk a citas, prosim viem si este spomenut ako to potom dopadlo? Mojmu 5 mesacnemu syncekovi dnes doktorka to iste urobila, bez opytania surovi stiahla a teraz ma chudacik trhlinky a zacervenane pipo a ja sa idem zblaznit od nervov a som sama na seba nahnevana, ze som jej dovolila sa ho vobec dotknut 😢. Potrela som odvarom z repika. Ako je teraz maly na tom? Dalo sa mu to doporiadku?

poly2406
17. feb 2022

@zushorvath ahoj, nemaj obavy. Čas všetko zahojí, aj toto 🙂 Môj bude mať o chvíľu 10r, a síce mi ho už nechce ukázať, no povedal, že mu ide stiahnuť celý :D Zjavne žiaden problém nemá