Trhlinka na penise
Ahoj maminky moj syncek ma na "pindurikovi" take male prasklinky a zda sa akoby to mokvalo trošku..ale len zda..najprv to bolo ako zaparene ale velmi rychlo sa to takto zmenilo...vlastne odvcera a lekarka robi len zajtra. Mate s Tym nejaku skusenost? Dakujem za rady
Nezda sa mi ani ked mu to natieram nie je nekludny...davam mu sudokrem kedze to vyzeralo ako zaparene a aj pomagalo ako tak
Mala by som mat oboje tak služim ten framykoin ...nejdem dakovat abu pomohlo🙂
Ahojte maminy, určite framykoin, je to jedno, či očný, ako píšete, je to ATB.
Nám to natrela priamo DR. na pipinka, keď mu preťahovala kožku a natrhla sa. (Dosť sa mi to nepáčilo, aj mu to zakrvácalo- to nemal ani rok, a potom som už na poradni zakázala šprtať do toho.)
.....framykoin stiahne zápal a ukľudní...
@poly2406 ahoj ak si este na mk a citas, prosim viem si este spomenut ako to potom dopadlo? Mojmu 5 mesacnemu syncekovi dnes doktorka to iste urobila, bez opytania surovi stiahla a teraz ma chudacik trhlinky a zacervenane pipo a ja sa idem zblaznit od nervov a som sama na seba nahnevana, ze som jej dovolila sa ho vobec dotknut 😢. Potrela som odvarom z repika. Ako je teraz maly na tom? Dalo sa mu to doporiadku?
@zushorvath ahoj, nemaj obavy. Čas všetko zahojí, aj toto 🙂 Môj bude mať o chvíľu 10r, a síce mi ho už nechce ukázať, no povedal, že mu ide stiahnuť celý :D Zjavne žiaden problém nemá

@adka1992 a neboli ho,nestipe ked cika???,.......