Trifed na kašeľ u 2,5-ročného dieťaťa
Dr predpísala trifed a uz v lekárni ma upozornila lekarnička ze posledný krát mam podať liek o 18tej ze moze dieta uspavat ze mam sledovať...... a doma ak som citala papier tak ..... nemám chuť davat tento liek dieťaťu... dávali ste niekedy tento liek svojmu dieťatku?

malej nedávno predpisala zeleny a nedala som..
Moj ma 6 nikdy som mu tie lieky nedala, prezili sme aj bez toho. A ani neplanujem, kamosky co maju deti, unavene potom mrzute nervozne nehrozi.
malej nedávno predpisala zeleny a nedala som..
@anonym_dc9ab5 ....tiež koli tomu co pišu na papieriku......?
@anonym_autor to potom dúfam nedavas si/dietatu žiadne lieky.
Dávam dcére, vždy jej zaberie. Nic jej z neho nie je. To, ze niekomu nejaký liek nesedí, neznamená, že dcére ho nedám.
@anonym_autor mojim detom nesedel ani zeleny ani zlty,po zelenom boli nekontrolovatelne,zurive uplakane..je to na tebe,skus..
Jasne dala, toto sa predpisuje aj dospelym, mna teda extrem uspava 😅 dcerka je po nom tiez otapena
@anonym_autor Dala a uz nikdy viac. Dieta z toho malo doslova halucinacie. Ked som sa tym blizsie zaoberala, tak som zistila, ze z pseodoefedrinu sa da pomerne lahko vyrobit pervitin. V niekorych krajinach je zakazany a inde je pre deti od 12 rokov.
@anonym_autor aj mne dnes predpísala trifed ale zelený. Ale idem dať okolo tej 18-tej lebo kašeľ má hrozný už týždeň.
@anonym_autor tento davam vzdy na spanok hlavne ked deti kaslu a len po tomto sirupe spia bez kaslu..
Davali sme uz aj zeleny, aj zlty. Ani pri jednom nemal syn vedlajsie ucinky, nevykazoval podrazdenie, ani zmeny spravania.
Mojej dali zeleny, dala som jej 1 davku, a viac uz nie, veeeelmi divna z toho bola - taka nervozna, nevedela co so sebou, zmetena bola... ako opita a zdrogovana mi prisla - aj pediatricke som potom vravela , ze toto nikdy viac a dala si poznamku do karty.

áno, dávam, nemáva žiadne reakcie z neho, ale teda žltý trifed dávame na "sople" nie na kašeľ..dokonca aj ja ako alergik si ho viem sem tam dať, za mňa super zaberá či mne či dcére