icon

Trojmesačný synček kaká už dva týždne na zeleno

ajkadi
15. júl 2014

Najprv to boli baktérie teraz kvasinky brali sme zinat a teraz sme dobrali medoflucon žiadna zmena zmenili nám aj mlieko na nutrilon love lactoza a kaká stále zelené lepkavé a páchnuce a na kontrolu na gastro máme ísť 4.septembra!!!!!a dovtedy čo...poraďte

janulabb
15. júl 2014

Ak sa to nelepší, ja by som synčeka vzala znova k pediatrovi. Tým nič nepokazíte, nech mu spravia opakovane testy. Prípadne si zavolajte na gastro, že sa to nelepší a máte pochybnosti.

veriiii
15. júl 2014

@ajkadi skusali ste probiotika?ono to nie je zazrak na pockanie,ale do 2 tyzdnov by sa mohol ukazat vysledok..ak je predpoklad,ze mal ponicenu mikrofloru z antibiotik, asi tam bol nasledok kvasinova inf, tu vam preliecili dobre?na gastro sa urcite pytajte skor..ved nie je len jedna ambulancia..

kikuleenka
15. júl 2014

@ajkadi pije iba mlieko, ci ma uz aj prikrmy? lebo z Nutrilonu Low Lactose je stolica taka sivo-zelena bezne. Kym dcera nejedla ine prikrmy, mala tiez taku a bolo to v poriadku (tiez je sledovana na gastroenterologii kvoli intolerancii laktozy).

hamca
15. júl 2014

Moja dcera mala nedavno to iste. Mala vtedy 3,5 mesiaca a vyse dvoch tyzdnov hnackovala zelenu stolicu. Doktorka nas nikde neposlala, len jej dookola robila vyter a stale nam vychadzali premnozene bakterie. Poradila nam len probiotika (vyskusala som biolac a probiofix) a ja som iniciativne vyradila zo stravy vsetko, co obsahuje mlieko (kojim dcerku) a po par dnoch sa to zacalo zlepsovat. Takze unasto bolo pravdepodobne sposobene alergiou namlieko.

ajkadi
autor
16. júl 2014

@kikuleenka to som nevedela ano taku ma kaku sivozelenu lebo on nieje plačlivý aj je celkom spokojný sem tam kým sa nevykaká sa popučí spinká skoro celú noc raz ho prebalujem..čiže to môže byť ,,v poriadku?"z toho mlieka?nekojím takže on nič iné nepapá iba čajík okrem toho nutrilonu l.l. lebo nás v podstate nič netrápi len sa bojím tej farby lebo taká by nemala byť..no a teraz je dovolenkové obdobie takže lekárky už pomaly dovolenkujú tak sa bojím či sa mu to nemôže zhoršiť resp. či mu tá kaka neničí črievka...

ajkadi
autor
16. júl 2014

@veriiii berieme bio gaju už asi 2mesiace.. 😖

kikuleenka
16. júl 2014

@ajkadi nechcem hodnotit zdravotny stav Tvojho chlapceka, nie som lekar. Z vlastnej skusenosti vsak viem, ze pocas dojcenia mala Hanka zlte stolice (hnacky 4 mesiace vkuse), po nasadeni Nutrilonu Low Lactose sivozelenu kasovitu stolicu az do zavedenia prikrmov, potom uz podla stravy 🙂 Z pohladu gastroenterologicky bolo vsetko OK.

lanczi
16. júl 2014

Z nutrilonu byva zelena stolica,neviem čo tosposobuje,ale tiež dcerka kakala zelene.

briketa
16. júl 2014

@ajkadi zelenu stolicu sposobu v umelom mlieku pridavane zelezo. nie je to problem.

ajkadi
autor
17. júl 2014

hovorila som včera so známou je síce len detská sestra ale poradila mi zmeniť mlieko, že ak mu predtým nerobil problém sunar nech ho zas vyskúšame na týždeň..

ajkadi
autor
19. júl 2014

no prešlisme na sunar naspäť a kakačka je svetlo zelenká dokonca so žltými hrudkami!!tak dúfam, že je to už na dobrej ceste akurát neviem či dávať tu bio gaju či nie.. 😖