icon

Trojročné dieťa vracalo krv

majkabr
28. dec 2016

Ahojte malý prehryzol korenie čierne a začal plakať potom ho napínalo až sa dovracal , V hliene mal krv. Stalo sa mu to už druhý krát. Zakaždým keď jedlo bolo čierne korenie a on ho omylom prehryzol je to normálne???

yennn
28. dec 2016

Neznie to normalne. Netusim aku suvislost by malo korenie s krvou. A ak by moje dieta vracalo krv, idem na pohotovost, nie na konika

jana_eyre
28. dec 2016

Nie normalne to nie je, treba ist na vysetrenie k dr, najma ak sa to uz 2x stalo..

pribinak
28. dec 2016

Trochu off topic, 3rocne dieta by nemalo este jesť korenené jedla

majkabr
autor
28. dec 2016

@pribinak jedlo v polievku kde bolo čierne korenie a prehryzlo ho
korenie sa dáva aj do vývaru aj všade na dochutenie viac menej ho prehryzol omylom

pribinak
28. dec 2016

@majkabr v tescome dostať take kovové sitko, ktore je uzavieratelne a korenie ti nepláva po celej polievke, iba sa ľutuje cez sitko

Ja viem, ze korenie sa dava na dochutenie, ale take male dieta by malo mat jedlo este bez korenia, moj nazor

simsalabim
28. dec 2016

@majkabr no tak davaj pozor, co mu naberas na tanier 😒 Ved to nie je tazke korenie vybrat. Ak vracal len taky kusok krvi, ako ked sa clovek silno vysmrka a v tom hliene je stopa krvi, to moze byt z podrazdennej sliznice. Ale vacsie mnozstvo urcite patri do ruk lekarom.

moni244
28. dec 2016

@pribinak cize podla teba dieta do 3 rokov nema mat vobec korenie v jedlach?

sticker
hors
28. dec 2016

@majkabr no krv mohol mat stoho ze ho naplo moha sa pretrhnut neaka cievka tym tlakom a preto mal krv.Podobne ako ked smrkas ,ze sa stane ,ze vysmrknes krv.A le dala by som to urcite skontrolovat.

pribinak
28. dec 2016

@moni244 ano, nema tam byt, moze podráždiť sliznicu a preťažuje obličky

mihula
28. dec 2016

@majkabr no a este sa vyvar precedí,presne aby sa predislo tomuto

majkabr
autor
28. dec 2016

@simsalabim ja dávam ale manžel evidentne nie

pribinak
28. dec 2016

@pribinak nie ľutuje, ale luhuje cez sitko

moni244
28. dec 2016

@pribinak zaujimave

lukyazojka
28. dec 2016

Jasne, načo korenie?, bylinky ti urobia pri detoch lepšiu chuť...použivaj ligurček, petžlen. vňat, bazalku.. aj keby celý život neochutnal čierne korenie nič sa nestane.

jujala
28. dec 2016

@majkabr o korenie nejde. Moja dcera 3,5r hryzie a prehlta naschval cierne korenie a vsetko v poho.
Ide o tu krv a to by som dala vysetrit.

juhseverzapad
28. dec 2016

Ak má dieťa 3 roky je úplne v poriadku, že papá korenie. Moja prostredná v tom veku jedla čili papričky.🙂Tá krv je pravdepodobne spôsobená podráždenou sliznicou, ale dala by som si trošku pozor.