Trojročné dieťa vracalo krv
Ahojte malý prehryzol korenie čierne a začal plakať potom ho napínalo až sa dovracal , V hliene mal krv. Stalo sa mu to už druhý krát. Zakaždým keď jedlo bolo čierne korenie a on ho omylom prehryzol je to normálne???
Nie normalne to nie je, treba ist na vysetrenie k dr, najma ak sa to uz 2x stalo..
@majkabr no tak davaj pozor, co mu naberas na tanier 😒 Ved to nie je tazke korenie vybrat. Ak vracal len taky kusok krvi, ako ked sa clovek silno vysmrka a v tom hliene je stopa krvi, to moze byt z podrazdennej sliznice. Ale vacsie mnozstvo urcite patri do ruk lekarom.
Jasne, načo korenie?, bylinky ti urobia pri detoch lepšiu chuť...použivaj ligurček, petžlen. vňat, bazalku.. aj keby celý život neochutnal čierne korenie nič sa nestane.
Ak má dieťa 3 roky je úplne v poriadku, že papá korenie. Moja prostredná v tom veku jedla čili papričky.🙂Tá krv je pravdepodobne spôsobená podráždenou sliznicou, ale dala by som si trošku pozor.

Neznie to normalne. Netusim aku suvislost by malo korenie s krvou. A ak by moje dieta vracalo krv, idem na pohotovost, nie na konika