icon

Trojročný syn prehltol dvojcentovú mincu

andreakg
14. mar 2018
petrofka
14. mar 2018

@andreakg zavolak na pohotovost. Tam ti povedia aky je postup.

zlotazla
14. mar 2018

Neporadim ale moj synovec zjedol 50 centovku, trvalo skoro dva tyzdne kym sme ju "dostali spat" 😅 nesli na pohotovost ani nic, iba cakali.bolo to o nervy 😧

adriannasvk
14. mar 2018

Moj syn prehltol tiez 5 centovu mincu a na druhy den ju aj vykakal😂a mladsi syn ten asi zo 3 x zjedol tie gumene stupliky na sluchatka co su a do dvoch dni boli vonku😊tiez som sa bala ale bolo to ok. Pockala by som asi 2-3 dni a ak nic tak potom sa dr opytat. Ak je nieco z coho syna trosku prezenie alebo tak tak mu dajte to papat alebo pit🙂

andreakg
autor
14. mar 2018

Volala som na pohotovosť,že pokiaľ nemá problémy,tak len mám mu dať niečo zjesť a kontrolovať stolicu

wiw8
14. mar 2018

Ja by som bola asi prilis paranoidna na to aby som len tak cakala :/ Minimalne by som asi zavolala doktorovi

katka1981
14. mar 2018

@wiw8, volala na pohotovost, tak uz vieme vsetky co robit

scarlet608
14. mar 2018

Moja dcera prehltla magnet vo stvrtok pred týždňom, po dvoch dňoch bol vonku.volala som lekárke a ze nemusím ist na pohotovost,ze len sledovať kedy to cinkne do nocnika a davat jedla ktoré rychlo trávia( zeleninu,tmavý chlieb...)

staniica
14. mar 2018

Moj syn zjedol spinku z casopisu, nastastie zacvaknutu a to boli nervy 😏 von to vyslo az na 4den

lujza123
14. mar 2018

No kontroluj obsah zachoda preistotu.. inac moja tiez pojedla vselico typu spak, piesok, goralu..presne v hentakom starsom veku ked si clovek mysli ze to dieta uz ma snad rozum a strati ostrazitost..
Zrovna som si spomenula na moju "cukrovu vatu" ktoru som zjedla v 5tich. Po ceste zo skolky mi ju nasi odmietli kupit tak som doma nasla obycajnu vatu, posypala cukrom a ztrucu sa pokusala zjest.... No vidis a stale som tu🙂😉

felycity
14. mar 2018

Po 4 dnoch sme vykakali... ako ti poradili, kontroluj stolicu prip. Ak by nastali zmeny - bolest bruska ..., ale to vykaka neboj

331kikus
14. mar 2018

moja dcéra prehltla ruženec - nie velky klasicky ale ten mini jednodesiatkový....(mozno pri nej stali vsetci svatí🙂)....ak sa nestazuje tak zajest hustou stravou ja som dala roztek aby sa predmet obalil a neposkodil creva ked sa tam uz dostane....

rucka77
14. mar 2018

Treba ho stále sledovať a dať mu napapať, nech to ide čo najskôr von 🙂

dhlinkova
15. mar 2018

My sme riešili takýto problém s obrúčkou, po 5 dňoch bola späť.