Trojročný syn prehltol dvojcentovú mincu
Neporadim ale moj synovec zjedol 50 centovku, trvalo skoro dva tyzdne kym sme ju "dostali spat" 😅 nesli na pohotovost ani nic, iba cakali.bolo to o nervy 😧
Moj syn prehltol tiez 5 centovu mincu a na druhy den ju aj vykakal😂a mladsi syn ten asi zo 3 x zjedol tie gumene stupliky na sluchatka co su a do dvoch dni boli vonku😊tiez som sa bala ale bolo to ok. Pockala by som asi 2-3 dni a ak nic tak potom sa dr opytat. Ak je nieco z coho syna trosku prezenie alebo tak tak mu dajte to papat alebo pit🙂
Volala som na pohotovosť,že pokiaľ nemá problémy,tak len mám mu dať niečo zjesť a kontrolovať stolicu
Ja by som bola asi prilis paranoidna na to aby som len tak cakala :/ Minimalne by som asi zavolala doktorovi
Moja dcera prehltla magnet vo stvrtok pred týždňom, po dvoch dňoch bol vonku.volala som lekárke a ze nemusím ist na pohotovost,ze len sledovať kedy to cinkne do nocnika a davat jedla ktoré rychlo trávia( zeleninu,tmavý chlieb...)
Moj syn zjedol spinku z casopisu, nastastie zacvaknutu a to boli nervy 😏 von to vyslo az na 4den
No kontroluj obsah zachoda preistotu.. inac moja tiez pojedla vselico typu spak, piesok, goralu..presne v hentakom starsom veku ked si clovek mysli ze to dieta uz ma snad rozum a strati ostrazitost..
Zrovna som si spomenula na moju "cukrovu vatu" ktoru som zjedla v 5tich. Po ceste zo skolky mi ju nasi odmietli kupit tak som doma nasla obycajnu vatu, posypala cukrom a ztrucu sa pokusala zjest.... No vidis a stale som tu🙂😉
Po 4 dnoch sme vykakali... ako ti poradili, kontroluj stolicu prip. Ak by nastali zmeny - bolest bruska ..., ale to vykaka neboj
moja dcéra prehltla ruženec - nie velky klasicky ale ten mini jednodesiatkový....(mozno pri nej stali vsetci svatí🙂)....ak sa nestazuje tak zajest hustou stravou ja som dala roztek aby sa predmet obalil a neposkodil creva ked sa tam uz dostane....

@andreakg zavolak na pohotovost. Tam ti povedia aky je postup.