Trojtýždňové bábo extrémne krochká, chrápe a chrčí
A doktorka na to ze to nič nieje.. No ju niekedy zvija od toho akoby sa nemôže nadýchnuť.. Navise aj keď papa ma 3 týždne.. Kamarátky mi píšu ze im dieťa vypije naraz aj 90 120 ml.. Moja dá ledva 40 aj keď po 3-4 hodinách proste viac nedá príde mi to strašne málo.. Ako to máte vy chrapcalo chrcalo aj vaše babo? A koľko vypije?
@kikaham môže to byt stridor, v prípade, že neprospieva sa treba pýtať na orl, najlepšie na Kramáre ísť, tam jej to pozrú sondou, a povedia, ako to je. Nám povedali, že z toho vyrastie, keď nie do 6 mesiacov, tak do 2 rokov, dnes má 6 mesiacov a stále z toho nevyrastol, tak snáď do tých 2 rokov.
To je v podstate nedozrela chrupavka hrtanu.
Nám to zistili hneď po pôrode a všetci v nemocnici sa tvárili akoby to bola lepra, že take nemali už 10 rokov, al nie aj viac a potom som stretla aj v rodine rovno 3 mamičky, čo im deti robili to iste, len im nikto nepovedal, ze čo to je. Aj doktorka robila problémy s očkovaním, že čo ak bude veľmi plakat po očkovanie a zatvorí sa mu to, a nebude sa vedieť nadýchnuť. Na orl to vylúčili. Len obyčajne orl nemá väčšinou tu speci sondu na bábätka. Tak ušetrite si čas a rovno keď tak Kramáre
Odporúčam urobiť si video.
Náš syn jedol tiež pomenej. Mililitre si nepamätám, ale naučila som sa, že netreba deti porovnávať. Kým prospieva, všetko je v poriadku. Ani my dospelí nejdeme podľa tabuliek každý rovnako. Náš tiež chrapčal, chrčal, bolo počuť hlieny. Lekárka sa vyjadrila, že nakoľko tak malé dieťa ich nevie vysmrkať a vykašľať, je to normálne. Hlieny stekajú a buď ich vyvracajú, vylúčia so stolicou, alebo nič. Ja som len dávala morskú vodu do nosa, čo som vedela odsávačkou odsať som odsala a samé to napokon aj prešlo.. ak máte pochybnosti, naliehajte na prešetrenie pediatrom alebo zmeňte pediatra.
Ked chrci moue to bytstrifor urcite ist k lekarovi moja dcerka ho mala boli sme pod kontrolou v roku to prestalo
@kikaham Ahoj.Vyriešilo sa to že bábätko chrápal a chrčal.Mame to tiež.syn má 7 týždnou a pri papaní ale aj pri zaspávaní chčí a v noci kym nenajde vhodnú polohu tak chrápe ako starý chlap.
Boli ste na nejakom vyšetrení alebo sa to vyriešilo samo?
@anjelikdianka
@anjelikdianka ahoj áno vyriešilo museli sme ísť do nemocnice na vyšetrenie doktorka povedala že to nič nieje ale ja som mala podozrenie na STRIDOR TAK NAS VYPISALA DOKTORKA A BOLO TO ONO ..JE TO VLASTNE ZUZENA PREPAZKA HRtana KTORA SA V LEPSOM NASOM PRIPADE SAMA vYROVNA AKO DIETA RASTIE ALEBO SA TO MUSI OPEROVAT ...

@kikaham Hm, šla by som na konzultáciu k inej pediatricke