icon

Tuková hrčka u malého dieťaťa: Máte skúsenosti?

evickuska
25. apr 2024

Ahojte maly ma toto na nozke, ma rok, stretla ste sa s tym niektora? Dr. ze nechat tak uz to ma mesiace a troska sa zvacsuje. Stretli ste sa niektora s niecim takymto?
Dakujem.

marci77
25. apr 2024

asi si zabudla prilozit fotku

hladaj, su tu diskusie lipom, aterom
na jednodnovej chirurgii to vyberaju, ale detom vraj odporucaju uplnu anesteziu, s cim rodicia nesuhlasia
a ak sa to nezvacsuje, tak mozete pockaj, posudi lekar

alebo zbehnite na konzultaciu k chirurgovi

babovka2321
25. apr 2024

@evickuska bude aj foto?

Syn mal ako babatko hrcku po udreti a ta zmizla, ale mal tam najskor aj modrinu. No po tyzdni zmizla. Muz ma viac tukovych hrciek a ozaj mu kazdy odporuca nechat ich tak, ale on bol s nimi aspon na ultrazvuk. Maleho syna tiez pediatricka posielala na ultrazvuk. Minimalne to by som si asi vyziadala.

evickuska
autor
25. apr 2024
evickuska
autor
25. apr 2024

@babovka2321 no neviem je to divne ale na dotyk nereaguje 🙄

babovka2321
25. apr 2024

@evickuska aha, tak toto je nieco ine, nez som mala ja na mysli. Ale druhy syn mal taku podobnu bielu hrcku uplne v kutiku oka hadam aj rok a pol... Az som si jedneho dna uvedomila, ze zmizla 🤷

katie253
25. apr 2024

@evickuska poviem ti takto, niečo takéto mala bratova dcéra na krku ked sa narodila, robili jej z toho ster a mala tam stafylokoka. Skončila s tym v nemocnici na antibiotikách. Tiež najprv doktorka nevedela čo by to mohlo byť a toto sa z toho vykľulo.

evickuska
autor
26. apr 2024

@katie253 ona, ze to je daky fibromik az neriesim 🙄

katie253
26. apr 2024

@evickuska je to také žltkasté alebo biele? Ak žltkasté, tak žiadajú výter a nenechaj sa odbiť. Mas na to právo. Ako dlho to tam má?