Účinná pomoc proti bradaviciam na prstoch
Ahojte , poradíte niečo účinné na bradavice na prstoch? Syn 16 r. zrejme ich chytil v škole a má ich veľa . Duofilm extrémne zápacha a príde mi neúčinny , dakujem
Na kožné vypáliť.
zamrazit cryoperom
Taký alternatívny recept, ale skutočne zaberá - Dračia krv - nájdi na internete, čo to je - potrieť aj viackrát denne - ráno/večer - pozor farbí, skutočne funguje, ale treba pravidelne dlhodobo. A zamerať sa cielene na zvýšenie imunity akýmkoľvek spôsobom, sú vírusového pôvodu. Dračiu krv môžeš aj vnútorne na zvýšenie imunity - naštuduj net.
rastie aj ako burina lastovičník, žltou štavou zo stonky potriet, niekedy treba viackrat, a krásne aj z korenom bez toho aby sa vratili
vždy čerstvou štavou potret , zadarmo, bezbolestne a učinne odskušané
Toto sme akurát teraz riešili so 17.ročným synom. Voľnopredajné prípravky z lekárne nezabrali, detská lekárka mu predpisala "tinktúru" z lekárne, po jej aplikácii (asi 2 týždne) celá bradavica aj s koreňmi vypadla. Bradavicu mal na palci zospodu, už nemohol poriadne ani chodiť.
Mala som 5 rokov na palci na nohe a naozaj pomohol len. Duofilm poctivo denne 2x natierať za 6 týždňov boli prec
Mne pri poslednej pomohol ocot. Umyvala som okna. Kym som doumyvala bola prec.
Mozno skus aspon na tampon. Prikladat na noc.
Toto sme akurát teraz riešili so 17.ročným synom. Voľnopredajné prípravky z lekárne nezabrali, detská lekárka mu predpisala "tinktúru" z lekárne, po jej aplikácii (asi 2 týždne) celá bradavica aj s koreňmi vypadla. Bradavicu mal na palci zospodu, už nemohol poriadne ani chodiť.
@pokemonkaa prosim ako sa vola tinktura ?
nie je tam napisany nazov produktu, viem, ze je to len nejaka kyselina na bradavice a musi sa opatrne aplikovat vatovou tycinkou presne na bradavicu, pri kontakte so zdravou pokozkou popali pokozku. Detska lekarka urcite bude vediet.
Skusala skm vyse roka a pol duofilm vkuse, kolkokrat som mala az bolestivo vyzrate tie miesta a vzdy sa vratila, bola som aj vypaloval viac krat a nic....kozna mi radila tusim wobenzym ci nejjake take 40 eurove doplnky stravy vraj to niektorym pomohlo .... Kdesi som vygooglila vo fore ze hliva ustricova im pomohla, tak som si objednala tu cistu klasicku,a po nejakých troch mesiacoch zacali miznut.... Inak xhytil odo mna aj 4 rocny syn, a jemu zmizla sama od seba , vraj niekto ma nato fajn imunitu 🤷🏿
Koliesko cibule dat na par hodin do octu, a potom na noc pripevnit na kurie oko alebo bradavicu (napr. na nohe obviazat obvazom a na to ponozku) asi za tyzden kurie oko odpadlo.
Mali sme vodicku na predpis, take ako priesvitny lak, skrabat kozu takym akoby skalpelom, natriet kazdy den 2x, natriet len ten stred bradavice a o 2 tyzdne sa toho zbavil.

duofilm treba nanasat az dovtedy kym nezmiznu, ale je celkom ucinny. Ale ak ich ma vela treba ist na kozne. Niekedy predpisuju lieky na posilnenie imunity okrem vypalovania dusikom