icon

Účinné riešenia na zapareniny u novorodencov

allisa00
18. sep 2025

Viete mi poradiť niečo účinne na zapareniny u novorodencov?

adabise683
18. sep 2025

@allisa00 nam pomohol obycajny detsky puder

pribinak
18. sep 2025

@allisa00 aké máš plienky pre bábätko? U nás fungoval bepanthen a veľa vetrať, ideálne nepouzivat vlhčené utierky, ale umyť pod tečúcou vodou a ak je to fakt zle tak imazol pasta

anavixy
18. sep 2025

Casto umyvat, vetrat, hypermangan a spiridea krempasta, imazol krempasta. Pokozku netriet - teda ziadne obrusky, skusit zmenit plienky. A hlavne fakt casto prebalovat.

allisa00
autor
18. sep 2025
@pribinak

@allisa00 aké máš plienky pre bábätko? U nás fungoval bepanthen a veľa vetrať, ideálne nepouzivat vlhčené utierky, ale umyť pod tečúcou vodou a ak je to fakt zle tak imazol pasta

@pribinak pampers premium care

pribinak
18. sep 2025
@allisa00

@pribinak pampers premium care

@allisa00 Hm to nie sú živený z kategórie najlacnejšie

anavixy
18. sep 2025

Pampersky casto sposobuju plienkovu dermatitidu, vobec to nie je o cene.

allisa00
autor
18. sep 2025
@pribinak

@allisa00 Hm to nie sú živený z kategórie najlacnejšie

@pribinak dostali sme ich, tak ich využívame.
Samozrejme pokiaľ to bude pretrvávať skúsime nejaké iné. Ak máte nejaký typ budem vďačná

vkatush
18. sep 2025

Ja som pri oboch mala Pampers premium care a bez zaparenin. Často prebaľujem (poznám matky, čo nechajú dieťa v plienke, kým nie je plná až do prasknutia 😬), oplachujem pod vodou (vlhčené len keď musím, napr mimo domu) a nechávam vetrať aspoň 2-3x za deň na pár minút.

snowflakenel
19. sep 2025

My pouzivame tiez pampers. Z niektorych ma.zapareninu, z niektorych nie. Ked ma,,tak poizijem,Imazol krem

taktotedanie
19. sep 2025

@allisa00 vetrat, vetrat, vetrat, prebalovat casto, memechavat kym bude plienka na prasknutie! Vymenit hned ked je pocikana
Imazol krem