Účinný repelent

evitka83
7. aug 2016

Baby viete poradit ucinny repelent proti komarom? Uz som vyskusala niekolko nic nezabera :-/

maca283
9. aug 2016

@evitka83 Sprej proti insektom

Sprej vďaka novej účinnej látke Icaridín, ktorá je odporúčaná Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO), poskytne ochranu 8 hodín pred komármi a 4 hodiny pred kliešťami. Látka je výborne znášaná všetkými typmi pokožky, nevyvoláva podráždenie, precitlivenosť a je neutrálna k plastom. Príjemne voňavý a nelepivý sprej môžete použiť aj proti ovadom, muchám, mravcom, roztočom a pieskovým blchám. Použitie odporúčame na balkónoch, záhradách, pri športe, turistike, pobyte v prírode, kontakte so zvieratami, poľnohospodárstve a na cestách do cudziny. Istota pred nežiaducimi následkami za to rozhodne stojí.My ho pouzivame uz tri roky a spokojnost

bukajka_mata
9. aug 2016

Tak toto by zaujímalo aj mňa. Ja rok čo rok, leto čo leto kupujem zakaždým nový a nový repelent ale úspech mi zatiaľ nepriniesol bohužiaľ žiadny.

taesprit
9. aug 2016

odporúčam od maca 283 ten istý spray , je výborný

mata44
11. apr 2018

@maca283 ahoj, prosim aky je to sprej, nechce mi ukazat nic, iba ten popis a z toho neviem nazov. dakujem!

alobalka
11. apr 2018

@evitka83 neviem pre koho ten sprej potrebujete, mnohé sú silná chémia a odporucaju sa po pobyte v prirode zmyť. Ja keďže mám menšie deti, aj alergika, už druhým rokom sme mali "Bio out "repelent sprej. Krásne vonal po rastlinnych siliciach a nikto nemal stipanec. Stojí okolo 10-11€. Určite ho kúpim aj na ďalšiu sezonu. Pogooglite zloženie, za mňa spokojnosť.