Únava 19-mesačnej dcérky
Malá nám predtým vstávala aj o 8 alebo pol9...teraz začala vstávať o 7mej a spí dosť zle lebo jej idú očné zuby ale už dlhšie...logicky aj únava príde skôr lenže dnes to bolo naozaj divné...boli sme v meste na nákup tam bolo všetko OK prišli sme domov jedla hrali sme sa normálne klasika ale potom sa mi zdala že len sedieť a opierať sa. Nenaznačila mi žiadnu bolesť lebo už vie slovo "bibi" a ukaže kde má "bibiku"..aj keď som si všimla že si chytá viac ucho ale nie extrémne ale všimla som si lebo akurát som dobrala atb na zápal ucha...Je to nezvyk lebo ona behá a je šibal ale fakt neviem ako to opísať...možno som ju sledovala až príliš...ale ako sme sa hrali tak sa mi videlo že chce skôr niečo sedavé aj sa opierala o gauč a tak...chápem že nie vždy sa chce každému...riešiť neriešiť?? Čakám čo bude po obednom spánku...nechcela ísť spať ale videla som že je unavená...v rodine sme nemali ani cukrovku ani leukémiu ale poviem vám straší ma to ...je ďalšou pravdou že vlani v lete mala hraničnú anémiu...ale vravel lekár že dobrou stravou sa to dá dorovnať...možno má iba zlý deň lebo ju už dlho trápia zúbky...je to naša jediná dcéra bojím sa...horúčky nemá..papá,pije ciká kaká...
Moja dcérka je napríklad často unavená, keď je vonku sychravo, nemá náladu a len polihuje. Ma dva roky a nijak to neriešim lebo viem, že iné dni je živá, hraje sa a nie je problém.
@andrea_82 Ďakujem. Mám to v pláne len neviem koľko čakať koľko je norma a tak😔
@werony_n lenže dnes je pekne vonka...vstali sme síce do sychrava ale vyčasilo sa pekne..
@werony_n to že aj ona sa hrala aj teraz ale radšej sa vyvalila na zem a tak po sediačky sa hrala len

jednodňovú únavu by som určite nepovažovala za nič strašidelné. Ty nemáš dni, keď sa ti nič nechce, lebo je zlé počasie, zle si sa vyspala alebo ti len niečo nesadlo? Pár dní ju pozoruj a ak sa ti nebude dlhšie zdať, tak sa poraď s lekárkou.