Únava u detičiek pri Covid-19

aduska11
6. okt 2022

Ako dlho mali vase male deti unavu pri covidu? Trojrocny syn zacal v nedelu horuckovat,v utorok pozitivny pcr test,horucky do 39,niekedy len zvysena teplota. Je extremne spavy,u neho je to nezvyk on nespi nikdy..a teraz nevladze zit. Viem ze to tak byva pri covid,ale prosim povzbudte ma ako dlho to este moze trvat?

annadan
6. okt 2022

aj moja malá ho prekonala pred pár týždňami, ale teda bolo to hrozné. celková taká únava ju držala skoro dva týždne, už som bola zúfalá. potom sa to zlepšilo, chytila druhý dych, ale bol to zlý pohľad, ťažko mi bolo. to už je zle, keď sa dieťa ani hrať nechce 😢

aduska11
autor
6. okt 2022

@annadan no presne tak 😔on je velmi zivy,cez den nespava od dvoch rokov,stale sa chce len hrat,behat,vymysla somariny..a teraz? Stale len nechaj ma spinkat a ja som uz hotova z toho 😭a presne ao pises ten pohlad je strasny..a ako dlho mala teploty tvoja dcerka?

endzi83
6. okt 2022

@aduska11 je chory, je velmi dobre, ze oddychuje. Telo potrebuje vylezat, taka teplota aj dospeleho skoli. Viac tekutin, lahsiu stravu ovocie zeleninku a bude zas fit. Aj moja je ziva hrava a vidno, na nej vidno hned ked chora, len to byva velmi zriedka.