icon

Upchaté dutiny u pol ročného

18. apr 2022

Máte nejaké overené rady? Nedá sa mu poriadne ani spinkať ani kojiť, hrozne ma upchate dutiny, nič nepomáha, skúšala som už asi všetko.

diamond007
18. apr 2022

Prečkať.
Mojej ak mala soplik a nemala teplotu, pomáha na dýchanie tepla vaňa. Nie že ju capnem do horúcej vody, ale idem sa s ňou kúpať do klasickej a postupne pridávam teplejsiu.

autor
18. apr 2022

@diamond007 áno to sme včera tak spravili a dnes sa na rovnako, už aj sopliky majú zelenú farbu. Doteraz boli číre a biele. :/ už to trvá týždeň

jolikaa
18. apr 2022

Na uvolnenie hlienov nam kazala pediatricka sinupret a aj celkom dobre zabral a este preplachovat nos sprejom s morskou vodou (vhodny pre babatka)

autor
18. apr 2022

@jolikaa sinupret užívame od začiatku, morskú vodu tak isto. Aj nasivin. Ale ten mu často nechcem dávať :/

jolikaa
18. apr 2022

Tak potom uz naozaj len vydrzat. Ked date morsku vodu a odsajete,tak sa neuvolni viac?alebo ked je babatko na brusku,tak sa neuvolnuju?

darinkaninka
18. apr 2022

Ak má zelený soplik, tak treba ísť k pediatrovi. ATB nosné.kvapky Pamycon vám predpíše.

maminkadeticiek
18. apr 2022

Inhalator a Nasivin kvapky.

autor
20. apr 2022

@jolikaa trosku sa uvoľní ale aj po odsati počuť, ze ten soplik tam stále je, pritom mi viac odsať už nešlo. Ani keď je na brušku.
@darinkaninka už som volala pediatricke tak nám predpísala presne tento pamykon. Tak dúfam, ze zaberie a bude lepsie.

autor
20. apr 2022

Ďakujem za rady

jolikaa
20. apr 2022

Snad rychlo zaberie a bude dobre.

autor
20. apr 2022

@jolikaa ďakujeme 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená