Upchaté dutiny u pol ročného
Máte nejaké overené rady? Nedá sa mu poriadne ani spinkať ani kojiť, hrozne ma upchate dutiny, nič nepomáha, skúšala som už asi všetko.
@diamond007 áno to sme včera tak spravili a dnes sa na rovnako, už aj sopliky majú zelenú farbu. Doteraz boli číre a biele. :/ už to trvá týždeň
Na uvolnenie hlienov nam kazala pediatricka sinupret a aj celkom dobre zabral a este preplachovat nos sprejom s morskou vodou (vhodny pre babatka)
@jolikaa sinupret užívame od začiatku, morskú vodu tak isto. Aj nasivin. Ale ten mu často nechcem dávať :/
Tak potom uz naozaj len vydrzat. Ked date morsku vodu a odsajete,tak sa neuvolni viac?alebo ked je babatko na brusku,tak sa neuvolnuju?
Ak má zelený soplik, tak treba ísť k pediatrovi. ATB nosné.kvapky Pamycon vám predpíše.
Inhalator a Nasivin kvapky.
@jolikaa trosku sa uvoľní ale aj po odsati počuť, ze ten soplik tam stále je, pritom mi viac odsať už nešlo. Ani keď je na brušku.
@darinkaninka už som volala pediatricke tak nám predpísala presne tento pamykon. Tak dúfam, ze zaberie a bude lepsie.
Ďakujem za rady
Snad rychlo zaberie a bude dobre.
@jolikaa ďakujeme 🙂

Prečkať.
Mojej ak mala soplik a nemala teplotu, pomáha na dýchanie tepla vaňa. Nie že ju capnem do horúcej vody, ale idem sa s ňou kúpať do klasickej a postupne pridávam teplejsiu.