icon

Uprednostňujete sirup alebo čípky pri horúčke?

megi1989
18. okt 2011

Našťastie to síce momentálne nepotrebujeme, ale je dobré sa informovať vopred. Maličká má 4 mesiace - čo by ste odporučili pri horúčke, ak by sme nedajbože mali - sirupček ( panadol, nurofen, a pod. ) alebo klasické čípky ?

Strana
z2
tiffanka
21. okt 2011

u nás bol prvý a posledný /zatiaľ/ pokus so sirupom, ked mal malý pol roka takmer...vyzvracal ho..tak potom sme volili čípky..akože, nič príjemné,ale ked treba, čo narobíš. Teraz má už 14 mesiacov a odvtedy sme už nič nepoužívali...Ja osobne zdieľam ten názor, že do 38 nedávam nič... niekto má strach / halvne u malých detičiek/ o febrilné kŕče, tak v tom prípade radšej asi treba voliť možnosť, že dať aj do tej 38-čky...ale ked nedáme, tak telo sa s chorobou snaží vysporiadať aj bez liekov, čo je dobre pre organizmus... 🙂

eliska71
30. jan 2017

Ahojte dievcatb.dala 4 mesacnej paralen cipok a hned mi ho vykakala.od vtedy presla hodina.mozem jej dat druhy kedzd jej teplota neklesa?

babatkoo
30. jan 2017

Moj po sirupe zvracal (opakovane) nerobil mu dobre na zaludok takze za nas cipky

inull5
30. jan 2017

@eliska71 ja by som dala.ak ho hneď vykakala tak nemohol začat ani pôsobiť.

kotatko1232
30. jan 2017

moja len sirup..Cipky vykakala stale

inull5
30. jan 2017

Ja mam deti dve a staršia tiež sirup vôbec netoleruje,čo sa týka malého,má 3 roky,tak uňho paraleny a panadoly čipky a sirup o ničom,nanajvýš klesne o 0,3 stupňa..uňho jedine novalgin.

Strana
z2