Uprednostňujete sirup alebo čípky pri horúčke?
18. okt 2011
Našťastie to síce momentálne nepotrebujeme, ale je dobré sa informovať vopred. Maličká má 4 mesiace - čo by ste odporučili pri horúčke, ak by sme nedajbože mali - sirupček ( panadol, nurofen, a pod. ) alebo klasické čípky ?
Predošlá
Strana
z2
Ahojte dievcatb.dala 4 mesacnej paralen cipok a hned mi ho vykakala.od vtedy presla hodina.mozem jej dat druhy kedzd jej teplota neklesa?
Moj po sirupe zvracal (opakovane) nerobil mu dobre na zaludok takze za nas cipky
moja len sirup..Cipky vykakala stale
Ja mam deti dve a staršia tiež sirup vôbec netoleruje,čo sa týka malého,má 3 roky,tak uňho paraleny a panadoly čipky a sirup o ničom,nanajvýš klesne o 0,3 stupňa..uňho jedine novalgin.
Predošlá
Strana
z2

u nás bol prvý a posledný /zatiaľ/ pokus so sirupom, ked mal malý pol roka takmer...vyzvracal ho..tak potom sme volili čípky..akože, nič príjemné,ale ked treba, čo narobíš. Teraz má už 14 mesiacov a odvtedy sme už nič nepoužívali...Ja osobne zdieľam ten názor, že do 38 nedávam nič... niekto má strach / halvne u malých detičiek/ o febrilné kŕče, tak v tom prípade radšej asi treba voliť možnosť, že dať aj do tej 38-čky...ale ked nedáme, tak telo sa s chorobou snaží vysporiadať aj bez liekov, čo je dobre pre organizmus... 🙂