icon

Užívanie Vobenzymu u deti

dorotka2015
20. feb 2017

Dobry vecer, prosim mamky, ktorych deticky su castejsie chore, skusali ste vobenzym?ak ano, pomohol?Vopred dakujem za kazdu odpoved 🙂

lenocka5685
21. feb 2017

No neviem ako staré máte dieťa ale ja osobne som vobenzym užívala užíva sa veľa tabliet naraz čiže neviem či by to dieťa prehltlo a mne bývalo od neho dosť zle bolieval má znehodnotené zaludok

dorotka2015
autor
21. feb 2017

Syn ma osem, stale sa mu opakuje nadcha a kasel, liecime sa bez antibiotik, ale hned je chora aj dcera (2r.), krvny obraz ma ok. Takze je v poriadku, ked je kazdy mesiac chory?mam to brat tak, ze je v kolektive, tak je to ok?

lenocka5685
22. feb 2017

Môj osem ročný syn by toľko tabliet vobenzym neprehltol tak neviem ako vás aj my máme stále nádchu a kašeľ a keď ideme doktorke tak mu nikdy nič nedá skúsili ste či nemá alergiu ? Ja som sa pýtala k alergologovi pretože my máme v rodine astmatikov a malému zistili že má alergiu na prach,pel ,trávi a roztoče a oslabenú imunitu imunológie vám určite poradi

ottka
22. feb 2017

Mne naša alergologička odporučila wobenzyn pre deti. Pred mesiacom som im nasadila a zatiaľ sú zdravé. Teraz týždeň mali nádchu a kašľali, ale neprešlo to do ničoho vážnejšieho, čo je pri mojich deťoch úspech. Najstarší syn býva často chorý, minulý rok v januári bol stále doma, iba 3 dni bol v škole. A teraz po webenzyne sa drží dobre. Takže som spokojná .

dorotka2015
autor
22. feb 2017

A kolko tabliet denne uzivaju deti?na alergo sme boli, ked bol este skolkar, nezistili nic. Vsetko bolo v poriadku, ale asi by bolo dobre to zopakovat to uz budu hadam aj 4 roky, co sme boli na alergologii...

ottka
22. feb 2017

@dorotka2015 U detí sa dávkuje 1 tabletka na 6 kg hmotnosti na deň. Syn má 24 kg, tak som mu dala ráno 2 tabletky a poobede ďalšie 2 tabletky.

dorotka2015
autor
22. feb 2017

Dakujem velmi pekne maminy, skusim porozpravat s dr. o tej alergo, nech nas posle na testy aj na ten vobenzym sa opytam. Nech sa Vam dari, vela zdravia prajem 🙂