icon

Uzlina na krku u dcérky

jaruska18
Včera o 20:04

Ahojte, dnes som si všimla niečo na krku keď sa dcérka zaklonila. Je to uzlina, sval? Má to na jednej strane. Je to vidno iba keď natiahne krk. Ďakujem

Uzlina na krku u dcérkyUzlina na krku u dcérky
anonym_16f83f
Včera o 20:18

syn ma podobnu asi aj trosku vacsiu, ked bol dieta tak bol chory a uz sa mu nestiahla, doktorka to videla, pohmatom vysetrila a ze pokial je len jedna tak nemame stresovat. On to ma uz hadam aj 5 rokov, vraj sa niektore zvacsene uzliny uz naspat nestiahnu

anonym_d1bc55
Včera o 21:11

Je to uzlina. Pre pokoj na duši by som s tým išla za pediatrou (ak sa to samé nevstrebe) ako niekto píše hore malo by to byť v pohode ale radšej aby si niečo nezanedbala.

zuzitko74
Včera o 21:13

Dcére takto vyskočila pred dvoma rokmi hrčka na krku a diagnostikovali jej krčnú laterálnu cystu. Do dvoch dní mala naplánovanú a zrealizovanú operáciu.

anonym_f23b96
Včera o 22:20

@jaruska18 aj môj syn to má, keď si natiahne krk..všimla som si to nedávno a pravdepodobne pojdeme na vysetrenie.On to má iba z jedného uhla, keď si natiahne krk.Tvoja dcera to má aj podobne na druhej strane, keď pozriem na foto,alebo je to len tieň? Radšej dať vyšetriť..

jaruska18
autor
Včera o 22:25
@anonym_f23b96

@jaruska18 aj môj syn to má, keď si natiahne krk..všimla som si to nedávno a pravdepodobne pojdeme na vysetrenie.On to má iba z jedného uhla, keď si natiahne krk.Tvoja dcera to má aj podobne na druhej strane, keď pozriem na foto,alebo je to len tieň? Radšej dať vyšetriť..

@anonym_16f83f
@anonym_d1bc55
@zuzitko74
@anonym_f23b96 ďakujem. Vidno to iba na jednej strane. Je to pohyblivé. Niečo podobné má aj na druhej strane, to nevidno iba cítiť. Vraví že to trochu bolí keď sa toho dotykam inak nie. Keď ma hlavu rovno, tak to nevidno, iba cítiť.

domka222
Dnes o 02:50
@jaruska18

@anonym_16f83f
@anonym_d1bc55
@zuzitko74
@anonym_f23b96 ďakujem. Vidno to iba na jednej strane. Je to pohyblivé. Niečo podobné má aj na druhej strane, to nevidno iba cítiť. Vraví že to trochu bolí keď sa toho dotykam inak nie. Keď ma hlavu rovno, tak to nevidno, iba cítiť.

@jaruska18 zrejme uzlina. Mne taká zostala po infekčnej mononukleóze.

anonym_f23b96
Dnes o 12:20
@jaruska18

@anonym_16f83f
@anonym_d1bc55
@zuzitko74

@jaruska18 pojdem za synom a skúsim sa na to pozrieť, lebo tiež to nie je vždy vidno iba keď natiahne krk..má 14 rokov