V akom veku dochádza k deformácii nosa?
V akom veku sa ludom pokryvia ci predlzia nosy? Babätka maju nosy pekne, takze v akom veku dochadza k deformitam?
@anonym_autor cim sme starsi tym sa meni tvar aj rysy a tvar tvare.
@balerina2025 Je mi samozrejme jasne, ze je to vekom. Mna vsak zaujima, kedy bude jasne, ci nos bude pekny, alebo deformovany. Pamätam napr. ze uz spoluziacka na ZS mala hrbolcek na nose. Takze kedy toto vznika.
@balerina2025 Je mi samozrejme jasne, ze je to vekom. Mna vsak zaujima, kedy bude jasne, ci nos bude pekny, alebo deformovany. Pamätam napr. ze uz spoluziacka na ZS mala hrbolcek na nose. Takze kedy toto vznika.
@anonym_autor no ty máš ale starosti.
@anonym_autor never tomu,ze vsetky babatka maju pekne nosy, videla som aj poriadne čapate
@anonym_autor never tomu,ze vsetky babatka maju pekne nosy, videla som aj poriadne čapate
@anonym_34cc47 Ale nie krive a dlhe.
@anonym_34cc47 Ale nie krive a dlhe.
@anonym_autor crty sa vyraznejsie zmenia zaciatkom puberty, a teda pocas puberty sa nos zmeni a meni sa aj dalej ako clovek starne. Nos sa moze zmenit aj v tehotenstve, potom sa vrati naspat (ano, pisem z vlastnej praxe)
Podľa mňa s pubertou. U dievčat je vývoj ukončený skôr, u chlapcov to trvá dlhšie. Takže dievča môže mať už okolo 12teho roku "dospelácky" tvar nosa. V dospelosti sa nos ale tiež trocha mení. Vo vyššom veku napríklad hlavne dĺžka, alebo sa môže deformovať nosná prepážka...
@anonym_autor tak ako pise baba vyssie.. u mna si ludia zacali vsimat velky nos ked som mala 12.. a trvalo to az do 26 kym som sa nerozhodla ist na plastiku :D
@anonym_autor V puberte, sudiac podla fotiek niektorych ludi s vyraznymi nosmi. Ja by som to ale nenazvala deformitou, mne sa napriklad take zaujimavejsie nosy pacia, aj na zenach, aj na muzoch. Takze nebrala by som to, ze nos uz nebude pekny, je to vec vkusu.
Nos a uši rastú celý život. Preto mávajú starí ľudia mohutný čumák a uši. Dieťa sa narodí s takým malinkým a potom sa pomaly zväčšuje a špička klesá smerom dolu až do smrti.
Usne a nosove chrupavky su jedine casti tela, ktore rastu cely zivot.

@anonym_autor cim sme starsi tym sa meni tvar aj rysy a tvar tvare.