V piatok negatívny PCR test a v pondelok pozitívny angitgénový

jojka86
25. okt 2021

Je toto normálne syn mal úraz v júli do ruky mu dali drôt objednali ho tento týždeň do nemocnice na vybratie drôtu absolvovali sme všetky vyšetrenia v piatok bol na PCR test v sobotu mu prišlo ze je negatívny v nedeľu ho prijali do nemocnice v pondelok ho mali operovať a v pondelok mi volali z nemocnice že mu robili antigénovy test a je pozitívny je toto normálne.

tenerifka
25. okt 2021

Ano

lenka7477
25. okt 2021

je to normálne, za 3 dni sa toho udeje veľa

panelacikova
25. okt 2021

@jojka86 áno, je to možné. čo je na tom čudné? len nerozumiem, načo mu ten AG robili, zrejme prejavoval nejaké príznaky, inak si to vysvetliť neviem. lebo ak v piatok mal PCR negatívny (kvôli hospitalizácii) a bol na 100% zdravotne OK, tak nevidím dôvod, prečo by robili ešte AG. zrejme prejavoval príznaky. nepredpokladám, že synátor bol izolovaný od okolitého sveta posledných cca 7 dní, či áno? bol? s nikým neprišiel do kontaktu? ani ty? ani ostatní súrodenci?

janamexico
25. okt 2021

@jojka86 moj muz to mal takto v marci v sobotu negativny v pondelok pozitivny ale obi dva antigenove testy v sobotu mu nic nebolo v pondelok uz bolo vidiet ze nieje ok.

jojka86
autor
26. okt 2021

@panelacikova neprejavoval len ze vraj oni tak robia aby sa chránili aké chránené keď v nedeľu ráno ho zobrali na oddelenie prečo pri príjme neurobili test

ibrunova
26. okt 2021

@jojka86 No preto mu nerobili, lebo mal PCR z piatku, nie? Oni už vedia, kedy čo treba.