icon

Vaginitída u batoľata

uzlanka
1. jún 2021

Dobrý deň prajem
Prosím vás nestretli ste sa s opakovaným zápalom rodidiel u cca rok a pol starého dievčatka? čo pomohlo?.... ďakujem

sisa_s
1. jún 2021

@uzlanka u detskeho gynekologa bola vysetrena? 🙂 moč bol v labaku? Prip.nejaky vyter, kultivacia?

uzlanka
autor
1. jún 2021

@sisa_s moč má v poriadku akurát dnes volala doktorka, b novembri mala zrastenu pisulku tak jej to prerušili laserom a našli po kultivácii dajake koky...chodili sme na čipky a potom korona...od februára sme tam boli už 3x stále výter dačo tam nájdu tak 5dni čipky potom zas nájdu tak mi povedia že pokiaľ nemá výtok to nemám riešiť...a za pár dní výtok tak zas dookola 😩😩 sladké neje, už je odplienkovana, po stolici umývam detským mydlom, pri kúpaní tiež😩😩...ja už neviem už som zúfalá

sisa_s
1. jún 2021

@uzlanka fuuha, tak ked vsetko bolo vylucene, naozaj neviem 😕 na imunologiu vas neposlal doktor? Este mi napadla rektovaginalna fistula, cize moze tam byt spojenie medzi konecnikom a posvou, ale ci sa toto vyskytuje u deti, netusim,
Skus napisat do skupiny Zdravotnici na MK, su tam 2 gynekologicky, mozno im nieco napadne 🙂

uzlanka
autor
1. jún 2021

@sisa_s ďakujem

zuzubb007
1. jún 2021

Len čistú vodu bez mydla pouzivat

bashkaa
1. jún 2021

@zuzubb007 áno čistú vodu , možno by som skúsila aj hypermangán (do kúpeľa) ten je antiseptický
@uzlanka 🙂

ctrl
1. jún 2021

@uzlanka https://www.gynimun.sk/poradna/
Napis sem zajtra ráno je to sice gynekológ pre dospelých veľmi skúsený a mediálne známy ale určite poradí ak rano napíšeš v ten deň aj odpoved dostaneš .

matqa411211
1. jún 2021

@ctrl velmi skuseny a medialne znamy, tak som nakukla a jeho odpoved na urcitu otazku nie ste tehotna.... Lebo "pri pozit teste musí byt druha čiarka silná a do polminuty" co je ako vsetky vieme blud, kedze aj slaba ciarka moze byt teotenstvo + cez pocitac bez vys. s istotou zahlasi ze nie je tehotna, no.. Zaujimavy doktor

ctrl
1. jún 2021

@matqa411211 dosť úbohé aby si z jednej odpoveďi spravila obraz o odbornosti lekára.

matqa411211
1. jún 2021

@ctrl precitala som si viac odpovedi, ubohe je s istotou tvrdit zene ze nie je tehotna lebo ciarka nie je silna, to by doktor mal snad vediet, ze takto tehtoenske testy nefunguju

ctrl
2. jún 2021

@matqa411211 tak čo povieš na ostatne odpovede aj v tom si odborníčka na správnu odpoved😀bola tu zadaná iná otázka tak na ňu by si mala reagovať a nie rozoberať tehotenské testy. Treba prejsť do inej témy .

matqa411211
2. jún 2021

@ctrl tak ty mi urcite nebudes vraviet co mam a nemam robit, je to verejne forum, mozem si reagovat na co chcem, radsej si nastuduj pravidla a ukludni sa ;)

ctrl
2. jún 2021

@matqa411211 aleze aká agresivita😀ešte stále si neporadila na zadanú tému tak sup sup poraď , ale už prosim nerieš tehotenské testy to nieje odpoved na danú otázku.

matqa411211
2. jún 2021

@ctrl hlavne ze ty riesis stale mna... Maj sa

ctrl
2. jún 2021

@matqa411211 no ak by si sa zamyslela prečo ? Ty jediná si neporadila ale krytizovala a to vie každý miesto toho aby si poradila ,no prepáč ale tu na fóre take nie sú žiadané tak lepšie k veci ako odveci.

matqa411211
2. jún 2021

@ctrl 😂😂😂