icon

Ako riešiť chronické problémy s hrdlom a hlienmi?

ala76
4. jan 2024

Chlapec má 11,5roka.
Ako malý mal,?reflux,a aj (?nespomeniem si)?musí byt vtedy studený vlhký vzduch...
.už niekoľko rokov máva v chladných obdobiach stále hlieny,skriabanie v hrdle pobrechavanie.nemoze studene,zmrzku,nápoje sytene...no chudák.
A nie sa stoho zbavit-hlavne hlieny.
Zrejme to zdedil po mne.
Imunoloch povedal ze bohuzial sú typy deciek co to majú je to chronické.chce ho poslať na liečenie.
Je tu niekto co ma taky problém?
My si pomáhame liečivá na cmulanie?teplé mlieko z medom(názory na hlieny a mlieko sa lisia)piť teplejšie nápoje.a hlavne keď príde z vonka.pre toto skončil aj z vonkajšími sportmi.bohuzial.
Dik.

ada510
4. jan 2024

@ala76 ahoj môj ma 10 rokov a to isté bol ak v nemocnici a na milión vyšetreniach je aj alergik v Marci 2023 mu zistili HIT teraz ako prišla jesen neustále kašeľ hlien nic nezaberalo a dýchanie stále čisté a keď že ja sa liečim na reflux a gastritidu užívam Nolpazu napadlo mi či sa nemohol ozvat tichy reflux u neho už zo zúfalstva som mu dala moju tabletku a zrazu prestal kašľať a polepšilo sa mu takže teraz užíva Helicid a je to v kľude ono pre na zaludkarov sa vždy ale na jeseň a v zime stav vždy zhorší ...človek musí prísť na všetko sám 🤦

taktotedanie
5. jan 2024

Ine alergie a orl hlavne mandle skontrolovane?