icon

Veľke miznúce a znovu sa objavujúce fľaky

shmoulinka1
14. jún 2016

Ahojte, prosim vas, co moze mat toto 9. mes. dcerka?
je to nejaka zihlavka, reakcia na potraviny? zacalo to pred 5 dnami po ceresniach som myslela, lebo nic ine nove nejedla. Ono to vzdy po par hodinach zmizne a objavi sa inde, na celom tele i tvari.

mircalla
•
14. jún 2016

Taketo sme mali po antibiotikach - respektive sa nasledne zistilo, ze to nebola alergia na penicilin, ale zrejme na nejaku inu zlozku v antibiotikach, pripadne to vyvolala kombinacia antibiotok s nejakou potravinou. Tiez sa to rychlo objavilo a zmizlo
Neberiete nejake lieky? Vypada to na alergiu na lieky alebo potravinovu alergiu

jankaru
•
14. jún 2016

Ahoj my sme to mali ked mal maly 6 mesiacov, bolo to zvlastne lebo akokeby to belelo od stredu az to zmizlo. neprisli na to co to je osobne si myslim ze sme mali 5 chorobu ...

shmoulinka1
autor
•
14. jún 2016

@mircalla dik, nie lieky neberieme ziadne, tak s tym radsej pojdem k doktorke, ze co to moze byt

mircalla
•
14. jún 2016

@shmoulinka1 urcite - inak nam sa to objavilo, ked sme mali udajne streptokoka, ale alo citam vyssie, ktovie, ci to nebola napokon ta 5. choroba
neboli dieta hrdlo?

majka99999
•
14. jún 2016

Je to taka zvlastna zihlavka, moze to mat po tych ceresniach, ja som sa raz vyhadzovala 5 dni, kym mi nezabrala vyssia davka hydrokortikoidov do zily. Bola som v nemocnici od pondelka do piatku. Dve 100 ove injekcie nezabrali, az 200ova. Davali mi aj antihistaminika a aj tak to neprechadzalo.

shmoulinka1
autor
•
14. jún 2016

@mircalla hmm, no nestazuje sa na hrdlo, ale ako som si tak uvedomila, zrejme to bude mat z nejakeho pripravku na rastliny, lebo sme boli tyzden u nasich a maju vela kvetov, ktore chytala a dala si do pusy i hlinu... Zrejme tie ceresne boli len zhoda okolnosti

mircalla
•
14. jún 2016

@shmoulinka1 nuz v kazdom pripade to nie je nic vazne, ak mu zoberu krv, mozno sa zisti, co to je, ale nerob si starosti

xevulax
•
14. jún 2016

No my sme boli so zihlavkou v nemocnici. Snazili sa ma presvedcit ze to ma urcite z jedla- nemala lebo nic ine nejedla nasa to mala pocas choroby. (Mala mi to aj druha pocas choroby ale v inom case). Pobudli sme v nemocke asi 5 dni. Aj tak jej nic nezistili.

xevulax
•
14. jún 2016

Nestihla somd opisat- k dr. By som urcite sla. Niekedy moze byt zihlavka aj nebezpecna

zuzu100
•
14. jún 2016

zihlavka

jancima
•
15. jan 2021

@shmoulinka1 viem ze je to stary prispevok, ako ste nakoniec dopadli, co to bolo a ako dlho sa vyhadzoval? Nas 6 rocny ked sa poskriabe tak mu vyjde podobna zihlavka, ktora potom zmizne. Krv, vsetko ma v poriadku iba protilatky na streptokoka ma zvysene... ale ci to ma z toho nevieme.