icon

Veľké priberanie mesačného bábätka

nathaessae
4. feb 2026

Ahojte mate niekto skusenost,lebo moja malinká má 1 mesiac a dnes sme boli na kontrole pri predchadzajucej mala 3400g a za 3 tyzdne pribrala až na 4400g kojim aj dokrmujem Sunarom myslite ze by som mala prestat prikrmovat?? Ona mi po prsniku zaspi len na maximalne hodinku hodinku a pol a po sunari zaspinka az niekedy na 4 hodiny

ivicatolic
4. feb 2026

@nathaessae dodržiavaš intervaly, ako často papá?

deti95060810
4. feb 2026

syn pribral za 3 týždne kilo. ale on bol len kojený.
za mňa zbytočne leješ do malej sunar.

nathaessae
autor
4. feb 2026
@ivicatolic

@nathaessae dodržiavaš intervaly, ako často papá?

@ivicatolic dodrziavam len ona je bez prsnika nervozna nemoze spinkat ona cumlik nechce ani jeden vsetky vyplúva a ona mi pri prsniku vzdy zaspinka a je kludna ona iba cumle ale citim ze netaha skorej si myslim ze to bude sunarom … lebo prve dva tyzdne bola len na prsniku ale vobec mi nechcela spinkat vydrzala len 2 hodky aj to maximalne a bola stale hore aj ked bola prebalena tak plakala brusko ju nebolelo robila som cvik aj som davala Espumisan kakala normalne vsetko bolo OK tak som jej začala davat aj sunar a odrazu klud lenze dnes mi sestricka povedala ze bud mam dat menej sunaru alebo vobec len sa bojim ze zas mi nebude spinkat a bude nervozna

blaazi
Včera o 04:02
@nathaessae

@ivicatolic dodrziavam len ona je bez prsnika nervozna nemoze spinkat ona cumlik nechce ani jeden vsetky vyplúva a ona mi pri prsniku vzdy zaspinka a je kludna ona iba cumle ale citim ze netaha skorej si myslim ze to bude sunarom … lebo prve dva tyzdne bola len na prsniku ale vobec mi nechcela spinkat vydrzala len 2 hodky aj to maximalne a bola stale hore aj ked bola prebalena tak plakala brusko ju nebolelo robila som cvik aj som davala Espumisan kakala normalne vsetko bolo OK tak som jej začala davat aj sunar a odrazu klud lenze dnes mi sestricka povedala ze bud mam dat menej sunaru alebo vobec len sa bojim ze zas mi nebude spinkat a bude nervozna

@nathaessae ale ved dojcenie kazdu 1,5 h je normalne pri takom malom dietati. Sunar je tazsi na travenie, obsahuje kazein, uspi ju to na dlhsie.

blaazi
Včera o 04:03
@nathaessae

@nathaessae chapem Ta, ze si unavena... poznam to. Idealne je, aby si si urobila cas, kedy si s nou lahnes, ona bude prisata na prsniku a obe si pospite.

janisa31
Včera o 04:37

@nathaessae tak jej skus prsnik vyberat, aby si ju tym prebudila a aby sa napapala. A to ty si ju nechavas hodinu a pol spinkat na prsniku?? To prosim ta nerob! Neskor to olutujes, ze si si ju tak naucila

nathaessae
autor
Včera o 06:11
@janisa31

@nathaessae tak jej skus prsnik vyberat, aby si ju tym prebudila a aby sa napapala. A to ty si ju nechavas hodinu a pol spinkat na prsniku?? To prosim ta nerob! Neskor to olutujes, ze si si ju tak naucila

@janisa31 nie myslela som po prsniku spinka len maximalne hodinu s pol… vzdy si lahneme ona pije potom len cucka a zaspinka ked zaspinka prsnik vyberiem ona potrebuje len cuckat ja mam pocit ona sa napije a potom len cucka

blaazi
Včera o 10:00
@nathaessae

@janisa31 nie myslela som po prsniku spinka len maximalne hodinu s pol… vzdy si lahneme ona pije potom len cucka a zaspinka ked zaspinka prsnik vyberiem ona potrebuje len cuckat ja mam pocit ona sa napije a potom len cucka

@nathaessae podla mna to mate takto dobre, postupne sa tie intervaly predlzia..

nikushka8
Včera o 12:24

Mne dcera pribrala za 1. mesiac 1,5kg, druhy tiez cez kilo a dr nic nepovedala. Z 2,760kg babatka sa v priebehu 3tyzdnov stal maly bucko. 8tyzdnov som ju dokrmovala 1 davkou sunaru (max 60ml)- nedokazala si vytiahnut dost mlieka, len na mne dudlovala. Ako povyrastla, aj kojenie sa zlepsilo a nebolo potrebne vecer dokrmit. Priberanie sa potom upravilo tiez.

nathaessae
autor
Včera o 16:34
@nikushka8

Mne dcera pribrala za 1. mesiac 1,5kg, druhy tiez cez kilo a dr nic nepovedala. Z 2,760kg babatka sa v priebehu 3tyzdnov stal maly bucko. 8tyzdnov som ju dokrmovala 1 davkou sunaru (max 60ml)- nedokazala si vytiahnut dost mlieka, len na mne dudlovala. Ako povyrastla, aj kojenie sa zlepsilo a nebolo potrebne vecer dokrmit. Priberanie sa potom upravilo tiez.

@nikushka8 aj na mne len dudluje chvilku pije ale potom uz len dudluje tak preto som jej zacala davat sunar tiez davam maximalne 60ml tak neviem kde je problem