Veľké vypuklé bruško. Do kedy je to normálne?
Moja 16-mesacna dcera ma hrozne velke brusko. 😉 Ona je taka baculka, ale brucho ma fakt neumerne velke.
Je mi jasne, ze v jej veku to nie je nic neobvykle, ale starsia dcera ho mala tiez velke, a teraz s nou musim chodit na rehabilitacie kvoli chybnemu drzaniu tela, ona totiz to brucho vypuca dodnes, a to ma 7 rokov. ☹
Neviete, do akeho veku je to normalne? Nemate niekto nejaku skusenost?
Vdaka
No, este som nebola u lekarky, zda sa mi ze v posl. dobe nejak pribrala (strasne jej chuti jest, budem ju musiet nejak obmedzovat, hlavne tie porcie 😅 ), ked sa na nu pozries z boku, tak ako keby zhltla balon. 😕 😖 Inak rucky-nozky v pohode, nepripada mi nejaka obezna ci co, len to brucho.
tak vieš bábätká majú malý žalúdok, takže keď sa najedia, a hlavne teraz v lete, keď veľa pijú........
No len co ma znepokojuje, ona ma ten balon aj rano hned po zobudeni. 😒 A teda v noci si obcas cucne, niekedy ani nie, cize by v tom brusku tolko toho mat nemala...
ak sa znepokojuješ, je určite lepšie zájsť za lekárom, nech sa na to pozrie, aby si bola kľudná. Netreba to odkladať a byť v neistote.

moja staršia dcéra 9 r. má tiež vypučané bruško, ale to sa utešujem , lebo keď vidím jej spolužiačky, tak som až prekvapená aké majú veľkú brušká. Mladšia má 18 mesiacov a tiež má veľké bruško. Ale ako píšeš,že je neúmerne veľké, čo na to povedal detský lekár? 🙂