icon

Veľkosť pipíka

miruska660
2. jún 2015

ahojte ja mam taku sukromnu otazku ide o velkost pipika mojho syna ma 6 rokov a ma ho malicky a kamaratkin syn ma tolko isto a ma ho vacsi rozpravala som sa o tom s lekarkov a nevedela my poradit

Strana
z2
hatsepset
23. jún 2015

@bonaqa2013 moj podobne - ked som rozbalila plienku tak kazdy ze "to bude chlap" ja som sa napr seriozne zlakla 1x :D , lebo v rodine same dievcatka :D

bonaqa2013
23. jún 2015

@hatsepset ako je teraz natom môj syn neviem, má 20 rokov - už nepozerám....

hatsepset
25. jún 2015

@bonaqa2013 no to je mi jasne :D

jabadaba
25. jún 2015

@miruska660 klidek, ani zenhy nemaju kazda rovnako velke prsia. Jedna je ceckata, dalsia plocha ako lata. Ina zas nieco medzi tym. U chlapov je to detto....tak nepanikar, neporovnavaj, vek nie je ziadnym ukazovatelom ako ma byt kto obdareny. Kazdy sme iny. Povedzme si na rovinu, prilis obdareny chlap nie je ziadne terno, to si len podaktori z nich myslia. 😎

jabadaba
25. jún 2015

@bonaqa2013 jezisi.... 😀 😀 😀

miskooo1987
25. jún 2015

Uf... toto vas trapi... Ja ako chlap, postihnuty velkym penisom, viem, ze to az take terno nieje... Najprv sa mi v skole za to aj smiali (asi ked sme mali 11. rokov a ja vtedy vacsieho nez zvysok mal v dospelosti...).. neskor ticho zavideli :D Ale fakt to nieje nejake terno... pokial nieje vyslovene maly tak by som to urcite neriesil...

zajkka
25. jún 2015

@miruska660 a aky ma tvoj manžel?maličky?ak áno,má ho po ocinovi 🙂

ena70
25. jún 2015

@miruska660 obvykle syn zdedi vybavu po ocinkovi...ked mi syna rozbalili, schuti som sa zasmiala pretoze som mala vernu kopiu manzela len v zmensenom stave 😉 ....takze co mas doma po boku, to pravdepodobne caka aj syna 😉

saraholecova
12. júl 2022

Nieste so svojim synom moc uspokojena? Kedze hovorite ze ma maly pipik🤭

oliver3183719
23. feb 2025

Ahojte mám 13rokov a mám malí penis keď stojí tag 12cm a keď nie tag 4,6 čo mám robyť minule ma vysmiali keď ma zbili a vyzliekli a majú pravdu mám mali penis ale bojim sa to povedať niekomu

Strana
z2