Veľký plač pri stolici. Ako jej pomôcť?

mmamonika
21. júl 2009

Mame sest tyzdnov , nekojim davam umele mlieko babylove Doteraz to bolo fajn no uz treti den mame riedsiu stolicu Vcera zacala pri kakani ale aj pri prdkani strasne plakat Potrebovala by som poradit ako jej mam pomoct lebo ten plac sa neda pocuvat

zuza.m
22. júl 2009

ma hnačku alebo len redčiu stolicu???ako často kaka,???može je boliet bruško davaš jej aj fenikolovy čajik??alebo jej ho ponatieraj pupikom a pomasiruj tak s ajej pomali uvolnia vetry.

jankapiknova
22. júl 2009

nam tiez pomohla mast pupik pri tazkom kakani

sofinka13
22. júl 2009

ak kaká viac krát za deň, tak má hnačku, aj moja malá mala hnačku, cca 4 dni kakala po každom jedle riedku stolicu a príšerne pri tom plakala. Pomohla nám Smecta - môžu ju aj malé bábätká - jeden sáčok sa rozrobí do deci prevarenej vody a dáva sa bábätku po lyžičkách tak, aby za deň vypilo celý ten sáčok. Ešte lepší je ale odvar z ryže, do 1 litra vody sa dajú 4 kopcovité polievkové lyžice vody a varí sa to hodinu. Vodu treba dolievať tak, aby jej bolo vždy liter. Treba to potom precediť a do toho vývaru rozrábať mliečko. Postupne keď sa stolica upraví, tak treba znižovať množstvo toho vývaru a miešať ho s kojeneckou vodou (napr. 60 ml vývaru a 30 ml vody) až sa prejde na klasické rozrábanie mliečka do kojeneckej vody. Treba takto vydržať 2 - 3 dni. 100% pomôže na hnačku, mám to osobne vyskúšané na mojej malej.