icon

Veľmi úzka predkožka u 2-ročného

8. júl 2023

Syn má 2r3m predkozku má otvorenú ako dierka po ihle, no s močením žiadny problém nemá. Nesťahujem mu ju ani nič len tak požmolim medzi prstami pri kúpaní. Starší syn to mal úplne iné, tomu sa to pekne postupne samé odlepovalo, tiež som mu len akoby požmolila počas kúpania, no v jeho veku to mal tak na polovicu odlepene. Ale toto čo má mladší mi príde už ako fimoza. Rozmýšľam či kúpiť slezovu masť alebo pinďa masť a natierať mu to alebo je ešte veľmi skoro? K pediatričke sa v dohľadnej dobe nechystám, v lete má vždy dovolenku alebo zastupuje a je to tam masaker. Ukážem jej to keď tam budem musieť naozaj s niečím ísť. Neviem či je to v takomto veku ešte normálne, keďže to porovnávam len so starším a ten to mal ukážkové v jeho veku. Viem ze každé dieťa je iné, preto sa pýtam na vaše skúsenosti. Ďakujem.

ildiko36
8. júl 2023

Moj mladší syn mal neskutečne dlhú predkozku ale aj zúženú, on mocil len po kvapkach,a mal 10nasobok krvi v moci, ked mal necelých 7mes mu spravili operaciu ale len čiastočnú obriezku, ani nevydno že mal operaciu.

ildiko36
8. júl 2023

Starsý syn zase dostal zapal ako 6mes, tá blana sa mu neotvorila uplne a sa tam nazbieral hnis,dostal teplotu, cele mu to opuchlo, urolog to rozrezal zo sondou😭bez anestézy, zdarmo som mu davala liecbu a natahovala predkozku uplne mu to zrastlo, ked mal 3r musel ist na operaciu lebo moč sa mu zbieral v predkozke a uplne bokom močil a uz ho to bolelo.Tiež spravili len čiastocnú obriezku, vyzera to kus blbo ale po operacii nic necitil a nedrazdilo ho to..

autor
8. júl 2023

@ildiko36 to si ma nepotešila 😐 ale syn problém s močením nemá a predpokladám, že keby to bolo až také zle, už by sa to prejavilo podobe ako u vás.

ildiko36
8. júl 2023

Nemusi sa teraz prejavyť ale keď nebudeš môcť stiahnuť predkožku neobidete operaciu.
Keď ti môžem poradiť zober dieťa čim skor k urologovi ale detskemu., Ked treba operovať je najlepšie čim skôr, keď uz je dieta väčšie horšie znaša vsetko..a ked sa da len čiastocnu obriezku pitaj, nebude to mať take citlive ako keby celú predkozku odrezali..tyzden po op.nič s tym nerobiš len kupel s repikom dalsi tyzden davaš framikoin masť.Ja som ani nevedela že deti operovali, ziadne bolesti nemali