Vezmú nás s novorodencom prednostne na pohotovosti?
Ahojte, máte prosím niekto skúsenost s pohotovosťou na Kramároch ako to je keď tam prídem s novorodencom?
V pondelok nás prepustili z pôrodnice po 12 dňoch so zltackou s tým že ak by sa mi zdalo že menej papa a je viac ospalá mame ísť na Kramáre. Od včera večera sa mi nejako nezda tak rozmýšľam že tam pôjdem aby to pozreli aspoň cez kožu že aký má bilirubin. Bojím sa ale keď tam s ňou prídem medzi choré deti že sa tam nakazí.. neviete mi povedať či nás vezmú prednostne alebo budeme musieť čakať? Rozmýšľala som že aj zavolám ale tel. Číslo neviem nájsť takze skúšam ešte takto. Ďakujem.
Kto hlada, najde.
@anonym_b470ca len to mi nepríde ako tel číslo na pohotovosť ale priamo do nemocnice
@anonym_b470ca len to mi nepríde ako tel číslo na pohotovosť ale priamo do nemocnice
@anonym_autor ved ta tam prepoja. Uplne bezne.
@anonym_autor ved ta tam prepoja. Uplne bezne.
@anonym_b470ca ďakujem skúsim zavolať
Zvyknu zobrat skor a na toto cislo treba volat, oni ta prepoja na urgent alebo oddelenid.
@anonym_autor vcera som tam bola s dcerou v noci, bolo tam vela malickych deti 0-1 rok, poradie urci lekar skor podla akutnosti. Boli sme tam aj ked mala 4 mesiace, cakali sme podla poradia, nepustili nas skor a to tam boli vacsie deti a moja mala 41 stupnov a zapal obliciek...
@anonym_autor skôr podľa stupňa závažnosti, doletela matka s deckom asi 10 ročným v rukách, asi horúčka, hneď ho brali dnu. Sadnite si ďalej a nech muž dáva pozor, kedy vás zavolajú. My sme tak robili.
Boli sme s mesačným a vôbec nás prednostne nezobrali. Oni berú hlavne podľa závažnosti stavu. Pred tými, ktorí budú na tom podobne ako vy vás určite zoberú prednostne. Len pred akútnými vás neuprednostnia.
ako ste dopadli? este mozes skusit zavolat na vydepo.sk a ak maju kapacitu s ty financiezaplatit si ich vyjadz k vam domov ak vedia zmerat zltacku. moze sim zavolat a spytat sa. ako ste dopadli? drzim palce. s tak malym babom radsej ist 10krat zbytocne nez raz neist. vela stastia

@anonym_autor doktor urcuje poradie ale ano novorodenci sa dostanu skor.