Vironal kvapky
Ahojte, moj syncek má 3 roky, teraz zacal skolku ale je neustále chory. Tyzden v skolke a potom tyzden doma, sople, kasel. Teraz som mu objednala Vironal kvapky od firmy Energy. Má niekto skúsenosti s tymito kvapkami?
Vela som o tom cítala, ze sú velmi dobré na imunitu a na ochorenie dychacích ciest.
Ideme to vyskúsat 🙂
@bubu62 ja viem kazdy ma to svoje. Ja na tvojom mieste by som predsa zasla do centra sa opytat, alebo urobit diagnostiku, aby si zbytocne nenakupovala vsetko mozne a nebude to mat ucinok a budes sklamana. Kazdy vyrobok je na nieco iny. Niekedy treba zmenit aj stravu, alebo nieco ine. Urcite ti poradia. Napr. ten renol je vynikajuci na pecen a travenie, pri bolestiach brucha . Ten u nas nikdy nechyba. Teraz je akurat v akcii tak tam nabehnem🙂 Pani v centre v presove uz ma pozna a smeje sa, ze som jak skrecok a zasobujem sa na zimu🙂 🙂 🙂 a fytomineral, ktori je tiez v akcii, tak ten je na teraz bomba!!! Dostali zan dokonca nobelovu cenu
@bubu62 ked odkasliava, podla mna moze byt zahlieneny a urcite by som obmedzila mliecko. No je to moj nazor, vem, ze urcite vela mamiciek asi so mnou nebude suhlasit . Neviem ci ti na to vironal pomoze, no urcite s tym nic nepokazis. A chce to cas, necakaj hned zazrak. Treba byt trpezlivy. Drzim palce😉
Ja dávam už niekoľko rokov, s menšími prestávkami. Nie sme úplne bez chorôb, to snáď ani nie je možné.
Negatívne skúsenosti s kvapkvapkami nemáme žiadne, určite ich budeme brať aj naďalej.
Dobrý den. Ja som dávala dcérke vironal 3x po troch týždnoch a chcela som prejsť na renol alebo regalen, ale v jednej lekárni, kde predávajú aj tieto produkty, ked som si ich chcela kúpiť, tak mi povedali, že určite to nemám dávať 4ročnému dieťaťu, že sú to veľmi silné byliny. Tak teraz ozaj neviem
ahojte, kde sa prosim daju kvapky Vironal objednat ? Dakujem.
@bubu62 dakujem a pomohli?
Baby, Floracel tablety su prehltacie, ci sa zuju? Premyslam nad tym skolkarskym balickom.
@lenka_21 áno 🙂 Môžete napísať do IP alebo aj na email poradna@mamazem.sk
v.
@mamazem dobry vecer,chcela by som sa s vami poradit,teraz koncim u dcerky 5,5 r. s vironalom,kombinujem ho s renolom 3 tyzdne vironal tyzden pauza a 3 tyzdne renol a potom pauza ,byva castejsie chora hlavne pocas skolskeho roka,mava nadchy,zapaly hrdla ,kasel a dost masivne zahlienenie,rozmyslam ,ze nasadim drags imun,len este vaham,ci radsej pokracovat vironal a renol alebo len drags imun,dakujem
@liluska78 dobrý deň, teraz pred jeseňou a najmä na jeseň by som Vám odporučila užívať iba Vironal, aspoň 2 3 týždňové kúry, potom urobiť 2-3 týždne pauzu a pokračovať Renolom (v zime na podporu obličiek). Drags Imun si nechajte pre prípad, ak bude dcérka chorá - je to taká prvá pomoc v prípade ochorenia - 2x3 kvapky (treba nechať pauzu aspoň hodiny medzi koncentrátom Vironal/Renol a Drags Imunom. Koncentrát pred jedlom, Drags po jedle.
neviete mi povedať, či tie kvapky nie sú pripravované v súvislosti s mágiou?
Milé dámy,
Vironal je teraz v akcii. Dvojbalenie len za 26,60 EUR. Nájdete na našom eshope mamazem.sk V ponuke je aj veľa výhodných balíčkov prírodných produktov na podporu imunuty. Akcie sú platné len do konca februára.
@mamazem:
Chcela by som tiež poprosiť o radu ohľadom produktov Vironal/Regalen/Renol a Drags Imun. Máme 4-ročného syna, ktorý od nástupu do škôlky v septembri je neustále chorý, v škôlke vydrží max. 2-3 dni, následne 2 týždne doma. Priebeh ochorenia: najskôr teplota 1-2 dni (aj vyššia okolo 39), neskôr bolesť hrdla, soplíky - väčšinou žlté/zelené, kašel, ktorý trvá aj 2 týždne. Väčšinou ide o virózy s lokálnymi ATB do nosa (uniflox), 2 x mal CRP zvýšené cca 33, to mal nasadené celotelové ATB. Už sme všeličo vyskúšali na podporu imunity (Isoprinosine,Kaloba, Imunoglukan, bulharské probiotiká), zatiaľ úplne bez účinku. Aký produkt prosím odporúčate na prevenciu z kombinácie Vironal/Regalen/Renol resp. je vhodné produkty aj striedať ako píšete vyššie? Aktuálne je syn opäť chorý, nasadili sme mu Drags Imun 2x2 kvapky - ako dlho tieto treba užívať? Iba počas akútneho ochorenia alebo celé 3 týždne? Je možné súčasne užívať aj napr. Vironal, ak ho nasadíme ako prevenciu a počas akútnej choroby aj Drags Imun? Je možné užívať prípadne aj Flavocel a Grepofit spray do hrdla a nosa? Aké je prosím dávkovanie pri všetkých uvedených produktoch pre 4-ročné dieťa?
ďakujem veľmi pekne za odpoveď