Vitamín D3 pre bábätko - koliky a náhrada Vigantolu
Ahojte mamičky.
Koľké z vás museli meniť Vigantol za inú značku vitaminu D3?
Práve riešim koliky a ja ich pripisujem Vigantolu.
Akého výrobcu používate a koliky prešli?
Ďakujem
Devit od narodenia 🤷♀️
Ja som presla na devit, ale nebol to zdroj koliky, pomohlo prestat kojit a najst UM ktore mu sadlo
Ja som presla na devit, ale nebol to zdroj koliky, pomohlo prestat kojit a najst UM ktore mu sadlo
@anonym_6d3416 bože prvý komentár ktorý potvrdzuje to že aj kojenie môže spôsobiť koliku. Ja keď počujem že materské mlieko je neškodné a slávne a neviem čo. Kolíky prešli u nás v deň keď som s revom povylievala všetko odsate mlieko a viac jej ho nedala.
@anonym_6d3416 bože prvý komentár ktorý potvrdzuje to že aj kojenie môže spôsobiť koliku. Ja keď počujem že materské mlieko je neškodné a slávne a neviem čo. Kolíky prešli u nás v deň keď som s revom povylievala všetko odsate mlieko a viac jej ho nedala.
@anonym_8689fe odsate mlieko vo flasu nerovna sa dojcenie 🙂
@23martina11 ja som menila z Vigantolu na Devit a pomohlo to (najprv som Vigantol asi na týždeň vysadila a už hneď na druhý deň bola u syna zmena k lepšiemu. Potom som mu skúsila dávať Devit a ten už toleroval dobre).
@23martina11 u nás ani devit nerobil dobre, prešli sme na Teréziu a zase máme doma spokojné dieťa
@anonym_8689fe odsate mlieko vo flasu nerovna sa dojcenie 🙂
@majlo1234 haha a čo spôsobí koliku? Že dieťa cuca z prsnika? 😂😂😂😂 Bavíme sa o materskom mlieku. Vy ste tu dobre niektoré mimo
Tiež synovi nerobil dobre, prešli sme na Devit a všetko ok
@23martina11 mali sme aj vigantol ale pre mna je prakticky devit lebo ma prakticky uzaver ktorý iba stlačiš teraz ked su dievcata vačšie rovno do ust im kvapnem, vigantol to som bola vždy cela mastna z toho
Devit
Vymenila som za Devit, ale najskôr som skúsila dva dni D vynechať úplne, či to bude lepšie. Bolo to trochu lepšie. Ale inak v rôznej miere tie koliky trvali fakt cca tie tri mesiace.
@anonym_8689fe ak si davala mlieko z nevhodnej flase, tsk presne to mohlo sposobit koliku
@majlo1234 to naozaj ? 😭😭😭😭😭😭

Často sa to stáva, jamieson