icon

Vitamíny pre deti

denisse1311
19. jan 2018

ahojte mamičky viete mi ooradit nejake vitaminky pre deti?3 a 8ročne?berieme uz dlhodobo imunoglukan s prestavkami ale zial uz nam nezabera. rozmyslam nad colostrum? oplatibsa investovat?dakujem za všetky odpovede

Strana
z2
zazalienkas
19. jan 2018

Ahoj ja som malej objednala CaliVita multivitamin s deckom a zatiaľ fajn som spokojná a nie sú ani predražené ;) za mňa odporúčam

denisse1311
autor
19. jan 2018

@zazalienkas ako dlho uzivate vitaminky?aj vidite nejaky pokrok zaberaju?

ducina
19. jan 2018

@denisse1311 ahoj ja som dávala deťom imunoglukan, kolostrum, dostavali aj imunostimulacnu liečbu, ale nič z toho nemalo extra efekt.Az keď som začala intenzívne používať tymianová krém, eukalyptovy sprej a vitamíny v čučoriedkovom sirupe narosan+ probiotiká a rybi olej.pouzivame každý den pravidelne bez prestávky...

ducina
19. jan 2018

Až potom sa to všetko pomaly začalo zlepšovať. Bývame chorí, ale väčšinou sú to choroby-vikendovky, pred tým to bývali trojtyzdnovky...

zuzkamargit
19. jan 2018

kolostrum zabera perfektne na akutne stavy. Ja davam detom 2x rocne narosan. Na jar a na jesen. 1 flasu pre 2 deti. Dokonca ta to vyjde lacnejsie ako kolostrum. A mimo toho obdobia ked beru narosan davam len D vitamin Jamieson. Chorob ich nic nezbavi zazracne, ale zmierni to priebeh urcite.

janka54321
19. jan 2018

Nasej.davam vit.C cebion a vit.D a momentalne aj.probiotika a veru.chora.nebyva (tuj.tuj)

winni
Odpoveď bola odstránená
evittam
20. jan 2018

Nic. Len cisty vit.C a v zimnych mesiacoch vit.D od Swanson. Vyvážená strava, bylinkove caje.
Syn bol naposledy chory ked mal polroka dcerka este vobec. Teda az na kiahne pred cca dvoma rokmi-perfektny priebeh a nejaky soplik neratam.

maca283
20. jan 2018

Ja pouzivam pre malu narosan cucoridkovy ale hlavne tymianovy krem je na dennom poriadku celorocne a eukasol sprej A musim povedat ze som spokojna a to sme chodili aj do jasliciek

kingstonka
20. jan 2018

Tiez sme niekedy davali imunogukan. Teraz na zaciatku sk.roka 3mesiace po sebe arko defenses, a dalej uz len cecko a decko od jamiesonu. Chori velmi nebyvame...

zazalienkas
20. jan 2018

@denisse1311 zatiaľ užívame 4 či 5 deň a vidím pokrok v jedle......mala mi moc nechcela jedávať a teraz by jedla stále........je po chorobe takže neviem ešte zhodnotiť ako bude imunita na tom
@winni objednala som priamo z ich stránky aj s telovym mliekom mala je atopicka a bolo mi poradene........len je tam nevýhoda, že pri registrácii treba uviesť sponzora ( kto odporučil ) a objednať minimálne za 32€ 🙂

kukakaj
20. jan 2018

Nam imunoglukan velmi nepomahal a dr. nam odporucila Arko Defenses. Berie sa to iba 5 dni za sebou rano a potom cely mesiac nic. Paci sa mi ze na to nemusis kazde rano mysliet a dcera teraz berie druhe kolo po mesiaci a naozaj sa drzala velmi dobre od prvej davky a to cez sviatky boli okolo nas vsetci chori.

dada200
24. jan 2018

Ja už druhý rok od septembra do apríla dávam dcére vitamín C,D a probiotiká a chorá nieje vôbec . Dámam aj synovi (9.mesiacov) a tiež nebol chorí aj keď všade a všetci boli chorý . Tuto kombináciu mám od imunologicky.

jana2210
24. jan 2018

Nam velmi pomohol rakytnikovy olej,berieme 3 mesiace potom pauza a tak dokola...vkuse sme boli chory,zakazdym ATB koli obojstrannym zapalom priedusiek...skusali sme kadeco,ale rakytnik je top naposledy sme boli chore pred rokom.. klop klop 🙂

pe5ka1
Odpoveď bola odstránená
kika691
29. jan 2018

@maca283 ahoj ako použiť tymianovy krém? Mala je nachladena ma sople. Eucasol striekam na noc

bimbambim
29. jan 2018

Rano davam cecko a becko a vecer ryby olej a decko raz zacas linex probiotika cez vikend sa snazim im nedat nic ziadne doplnky dcera ta je vacsinou len v novembri chora syn ani neviem kedy bol naposledy chory tak ze by bral atb jedine co sme si zlizli v oktobri rotavirus niekdo zaviedol do skolky bola aj zavreta skolka a doma boli deti ako handrove babiky a my s muzom len tak lait sme boli

zuzkamargit
29. jan 2018

@kika691 odpoviem za @maca283 aby si necakala. Natri velkostou hrasku hrudnik, medzi lopatkami a hrdielko. Neviem ake velke mas dietatko, ale ja svojim ked zaspia pretriem aj cielko, aby si nezatreli do oka.

kika691
29. jan 2018

@zuzkamargit rok a pol má mala

maca283
29. jan 2018

@zuzkamargit ja na celo nedavam lebo mal si chyta tvar aj ked spi tak aby si bahofov nesuchla o oko ale robi sa tam a isto je to ucinne

zuzkamargit
29. jan 2018

@kika691 aj moja ma tak 😉☺️

maca283
29. jan 2018

@zuzkamargit Este na chodidla a rozmasirovat to robime teraz stale aj ked neni chora

zuzkamargit
29. jan 2018

@maca283 na chodidla sa nedava kvoli teplote?

motyyylik
29. jan 2018

@maca283
@zuzkamargit Ahojte, kde Prosím Vás, ste kúpili ten krém?

adka.baby
30. jan 2018

aj my ich pouzivame od leta minuleho roka.Dcerka ochorela minuly tyzden necudujem sa pri tomto mnozstve virusov okolo nas ale zvladli sme to bez antibiotik.Davala som jej propolisove tbl prirodne antibiotikum 2-2-2.5 dni.Potom som vysadila.Plus pili sme broskynovy gel ale vzhladom k hlienom kaslu som nasadila cerveny.Plus C cko s postupnym uvolnovanim.Moc jej nechuti citala som ze su tam ovsene vlocky ale nakoniec prehltne.Myslite ze je to o.k?

pe5ka1
30. jan 2018

@adka.baby dobrý deň, dcérka má koľko rokov? My sa tiež tak liecime keď sa niečo dostaví. Lenže propolis 2tbl je dávka pre dospelých, takže kľudná stačí 1.pripadne ja dávam zatiaľ len polku tabletky, máme 2,5roka. Aloe kľudne aj každú hodinu za lyžičku a zvýšiť Kids-ky. To by malo úplne stačiť. Ak je teplota tak použiť aktivator na zrazenie. Plus first striekať do hrdla nosa, zvonku obklady. A dobrý pri kašli je aj krém Heat, natrieť hrudník.

pe5ka1
Odpoveď bola odstránená
adka.baby
30. jan 2018

@pe5ka1 ma 9 rokov.Ano first u nas fiči dennodenne striekam do hrdla.Plus uziva imublend 1tbl a articsea 1tbl.Za tyzden som ju dala dokopy co po minule obdobie bolo nedosiahnutelne.Takze aloe doplnky od Forever vrelo doporucujem.A aby som nezabudla na toto zle obdobie som jej nasadila aj probiotika.Samozrejme od forever.

pe5ka1
30. jan 2018

@adka.baby super, výborný postup.

maca283
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2