Vitamíny pre deti
ahojte mamičky viete mi ooradit nejake vitaminky pre deti?3 a 8ročne?berieme uz dlhodobo imunoglukan s prestavkami ale zial uz nam nezabera. rozmyslam nad colostrum? oplatibsa investovat?dakujem za všetky odpovede
my nemame ziadne vitaminy ( 3,5 r. a 1,5r) piju cistu vodu, sami si pytaju mrkvu, banan a jablko a vonku sme kazdy den. a neviem kedy boli chori. nemyslim ze je dobre do nich pchat umele vitaminy.
@monikamama to je idealny stav, ale nie kazdy organizmus je rovnaky a staci mu to. Syn je uz skolkar?
@zuzkamargit to mi je jasne. nie je ale s detmi je kazdy den, aj s tymi v skolke ked sa rozpravaju a aj ked vidim ze kaslu a su chore ich necham nech su odolnejsi. vies mne ide hlavne o to, ze niektore deti ziju extremne nezdravo . a hlavne som este nepocula ze by tie vitaminy pomohli. kamaratky maju stale chore deti a skusili vsetky mozne vitaminy a nic nezabera😕
@monikamama aj u nas to bolo takto kym starsia dcera nezacala chodit do skolky...sebavedome som tvrdila aku paradnu imunitu ma...hahaha a potom to zacalo, dokolecka sopliky a po umelych vitaminoch sme siahli aj my 😉
@kukakaj aj ja sa toho bojim. lenze na ziadne vitaminy som este nepocula ze zaberaju. az mate odskusane dobre ,napiste😊
@monikamama uz vyssie som pisala Arko Defenses...beru sa iba 5 dni a cely mesiac nic, je to kombinacia probiotik s vitaminmi. Po tychto sa dcera konecne celkom dobre drzi, aj ked zrovna dnes som pre nu bola v skolke lebo mala teplotu 😣 vydrzala ale 2 mesiace zdrava a dufam ze to teraz nebude nic vazne
@kukakaj dakujem a skore uzdravenie prajem dcerke 😊
@kukakaj Jóój, toto mi niečo pripomína, tiež som bola pyšná, ako malý dva a pol roka nebol chorý, dokonca mal kiahne a ani sme poriadne nevedeli.. 🙂
A ako nastúpil od septembra do škôlky, každý druhý-tretí týždeň je chorý a už 4x po sebe mal ATB, tiež už chcem siahnuť po kadejakých vitamínoch, len nech mu pomôžem.. = ) A preto teraz čítam toto forum :P
@monikamama nám super zaberajú kombinácie kolostra a cistus incanus. Raz to raz to. K tomu ale probiotiká raz za čas. A ešte lyzovanie 🙂 a inhalovanie, keď už sa mi zdá niečo lezie na nich ale prídu do styku s niekým chorým. Starší 8 rokov mal teraz asi po 2 rokoch atb, inak 2 dni a je fit a mladší tiež len jedny atb za rok a to má histaminovú intoleranciu, takže tá imunita je viac skúšaná, u neho dávam tých doplnkoch viac, ale tam skôr na ten histamín (vitamín C, zinok, B6, bromelain 🙂

@zuzkamargit ale ked neni mozez ja davam stale Na to sa opytam ci sa nema lebo roky tak pouzivame ale dakujem za info