icon

Vitamíny pre deti

denisse1311
19. jan 2018

ahojte mamičky viete mi ooradit nejake vitaminky pre deti?3 a 8ročne?berieme uz dlhodobo imunoglukan s prestavkami ale zial uz nam nezabera. rozmyslam nad colostrum? oplatibsa investovat?dakujem za všetky odpovede

Strana
z2
maca283
30. jan 2018

@zuzkamargit ale ked neni mozez ja davam stale Na to sa opytam ci sa nema lebo roky tak pouzivame ale dakujem za info

monikamama
30. jan 2018

my nemame ziadne vitaminy ( 3,5 r. a 1,5r) piju cistu vodu, sami si pytaju mrkvu, banan a jablko a vonku sme kazdy den. a neviem kedy boli chori. nemyslim ze je dobre do nich pchat umele vitaminy.

zuzkamargit
30. jan 2018

@monikamama to je idealny stav, ale nie kazdy organizmus je rovnaky a staci mu to. Syn je uz skolkar?

monikamama
30. jan 2018

@zuzkamargit to mi je jasne. nie je ale s detmi je kazdy den, aj s tymi v skolke ked sa rozpravaju a aj ked vidim ze kaslu a su chore ich necham nech su odolnejsi. vies mne ide hlavne o to, ze niektore deti ziju extremne nezdravo . a hlavne som este nepocula ze by tie vitaminy pomohli. kamaratky maju stale chore deti a skusili vsetky mozne vitaminy a nic nezabera😕

nuska
Odpoveď bola odstránená
kukakaj
31. jan 2018

@monikamama aj u nas to bolo takto kym starsia dcera nezacala chodit do skolky...sebavedome som tvrdila aku paradnu imunitu ma...hahaha a potom to zacalo, dokolecka sopliky a po umelych vitaminoch sme siahli aj my 😉

monikamama
31. jan 2018

@kukakaj aj ja sa toho bojim. lenze na ziadne vitaminy som este nepocula ze zaberaju. az mate odskusane dobre ,napiste😊

kukakaj
31. jan 2018

@monikamama uz vyssie som pisala Arko Defenses...beru sa iba 5 dni a cely mesiac nic, je to kombinacia probiotik s vitaminmi. Po tychto sa dcera konecne celkom dobre drzi, aj ked zrovna dnes som pre nu bola v skolke lebo mala teplotu 😣 vydrzala ale 2 mesiace zdrava a dufam ze to teraz nebude nic vazne

monikamama
31. jan 2018

@kukakaj dakujem a skore uzdravenie prajem dcerke 😊

blcha74756
25. feb 2019

@kukakaj Jóój, toto mi niečo pripomína, tiež som bola pyšná, ako malý dva a pol roka nebol chorý, dokonca mal kiahne a ani sme poriadne nevedeli.. 🙂
A ako nastúpil od septembra do škôlky, každý druhý-tretí týždeň je chorý a už 4x po sebe mal ATB, tiež už chcem siahnuť po kadejakých vitamínoch, len nech mu pomôžem.. = ) A preto teraz čítam toto forum :P

nuska
28. feb 2019

@monikamama nám super zaberajú kombinácie kolostra a cistus incanus. Raz to raz to. K tomu ale probiotiká raz za čas. A ešte lyzovanie 🙂 a inhalovanie, keď už sa mi zdá niečo lezie na nich ale prídu do styku s niekým chorým. Starší 8 rokov mal teraz asi po 2 rokoch atb, inak 2 dni a je fit a mladší tiež len jedny atb za rok a to má histaminovú intoleranciu, takže tá imunita je viac skúšaná, u neho dávam tých doplnkoch viac, ale tam skôr na ten histamín (vitamín C, zinok, B6, bromelain 🙂

Strana
z2